Rangers Puumat - E2003 Tykit (2 - 11)

Aika: 8.12.2013
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, Pojat E2 Kilpasarja

Ottelu Rangersia vastaan oli pitkälti samanlainen kuin edellinenkin kohtaaminen. Jonkin verran Rangers oli saanut peliään parempaan suuntaan ja laukauksissa mitattuna hiukan hallitsikin ensimmäistä erää. Tämä sopi Tykeille hyvin, eikä vastustaja päässyt kuitenkaan maaleja alun rynnistyksestä huolimatta tekemään. Pikku hiljaa alkoi peli kääntyä eduksemme ja viimeistely oli Tykeillä totutun tehokasta. Vaikka ensimmäinen erä päättyikin numeroin 3-1 niin peli oli kuitenkin jo kääntynyt Tykkien hallinnaksi. Toisessa erässä lisäsimme hiukan tempoa ja kuten tässä sarjassa tähän saakka on totuttu, niin vastustaja ei enää pysynyt mukana vauhdissa. Toisessa erässä teimme viisi maalia ja peli oli selvä. Viimeinen erä oli Tykeiltä hyvää peruspeliä eikä vastustajaa päästetty peliin mukaan. Tällä kertaa Tykeille selvä 11-2 voitto.

Ilahduttavaa oli kuitenkin huomata Rangersin tason nosto ja revanssia päästään toivottavasti pelamaan HFC turnauksessa.

0 - 100:00Paukkonen Lauri Mönkkönen Mika
0 - 200:00Paukkonen Lauri Hakonen Toni
0 - 300:00Paukkonen Lauri Mönkkönen Mika
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 400:00Lindgren AleksiMiettinen Arttu
1 - 500:00Orava MikoMiettinen Arttu
1 - 600:00Mäkinen NicoOrava Miko
1 - 700:00Johima JoonaEi syöttäjää