E2003 Tykit - Tiikerit Haukat -04 (8 - 4)

Aika: 27.1.2014
Paikka: Campo Sportcenter, Vantaa
Sarja: Harjoitusottelu

Harkkapeli Haukkoja vastaan alkoi tunnustellen ja ensimmäinen erä päättyikin 0-0 tulokseen. Toisessa erässä olikin jo enemmän tapahtumia ja erä taisi päättyä Haukkojen 3-2 johdossa. Etukäteen arveltiin, että heille kolmas erä tulee olemaan vaikea. Tykit lisäsivätkin tempoa ja tällä tavoin väsyttivät vastustajaa juuri tarvittavan verran. Tykkien tavaramerkki on ollut vahva päätöserä eikä tämäkään peli tuonut poikkeusta. Monet joukkueet ovat pysyneet kaksi erää pelissä mukana, mutta kolmannessa erässä Tykkien vauhti on ollut liikaa.

Ottelun aikana Haukoilla oli paljon hyviä tilanteita ja he malttoivat pelata joukkuepelin kautta hyökkäyksiä Tykkien maalia kohti. Tällä kertaa ottelun kulminaatiopisteitä oli maalivahtipeli sekä viimeistely. Näistä vaihdettiinkin muutama sana ottelun jälkeen valmentajien kesken.

Tällaiset harjoitusottelut eri ikäluokkien välillä ovat hyviä tapoja mitata kuntoaan ja varmasti tällaisia otteluita järjestetään jatkossakin.

1 - 000:00Hakonen ToniLankinen Anton
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 100:00Vartiainen JesseJohima Joona
2 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00Hakonen ToniHaliseva Daniel
4 - 300:00Kärnä LauriLindgren Santeri
5 - 300:00Hakonen ToniVartiainen Jesse