Oilers Scorpions -02 (Punaiset) - E2003 Tykit (4 - 5)

Aika: 12.3.2014
Paikka: Esport Arena
Sarja: Harjoitusottelu

Kauden kolmannessa kohtaamisessa Oilersin Scorpions joukkuetta vastaan haettiin kovaa vastusta mahdollista aluelopputurnausta silmällä pitäen. Pelin alku oli Tykeiltä hyvää peliä ja tilanteita päästiin luomaan vastustajan maalille. Tykkien Viimeistelyn ontuessa pääsi Oilers peliin mukaan ja teki ottelun avausmaalin. Avausmaalia edelsi jo muutama vaarallinen tilanne ja oli täysin oikeutettua, että Oilers johtoaseman saikin.

Ottelussa edettiin tasaväkisesti aina tilanteeseen 4-4 asti Oilersin tehdessä maaleja ja Tykkien tasoittaessa. Peli ratkesi Tykkien päästessä 5-4 johtoon kolmannessa erässä. Tästä ei Oilers pystynyt enää ottelua kääntämään edukseen.

Hyvää Tykkien kannalta oli se, että emme ottelussa saaneet kuin yhden rangaistuksen, kun taas Oilers kärsi kolme kaksiminuuttista. Näistä yhdessä Tykit onnistuivat maalin tekemäänkin. Muuten Oilers pelasi erittäin viisasta alivoimaa pitäen palloa oman maalin takana kun taas Tykit yrittivät epätoivoisesti juosta pallon perässä. Tykit onnistuivat omalla alivoimallaan pitämään oman maalin puhtaana. Tästäkin on syytä olla hyvillään.

Tälläkin kertaa, kuten monta kertaa aiemminkin Tykit ratkoivat pelin kolmannessa erässä. Tämä on ollut Tykkien tavaramerkki tällä kaudella.