GrIFK Black - E2003 Tykit (0 - 10)

Aika: 13.4.2014
Paikka: Esport Arena
Sarja: Etelä-Suomi, Pojat E2 Aluelopputurnaus

Sijoitusottelussa Grania vastaan Tykit saivat luotua juuri oikeanlaisen latauksen ja se näkyi poikien otteissa heti ottelun alusta lähtien. Tykit aloittivat maalinteon neljän minuutin kohdalla ja maaleja tehtiin läpi koko ottelun tasaisesti, loppunumeroiden näyttäessä 10-0. Pelissä otteet karkasivat aika-ajoin lapasesta ja rangaistusminuutteja kertyi loppujen lopuksi yhteensä 17 minuuttia. Pelissä Grani näytti hyvää joukkuepelaamista ja syöttöjä jaeltiin läpi kentän näyttävin kuvion. Kuitenkin Tykkien maalinteon tehokkuus on parhaimmillaan todella tehokasta, joten vastahyökkäyksiin päästessään vastustaja saa tehdä parhaansa oman maalinsa puolustamisessa. Tänään Grani ei siihen pystynyt, joten viidennen sijan saavutti Tykit.

Molemmilta joukkueilta pääsy aluelopputurnaukseen on jo hyvä saavutus ja tähän voimme olla kaikki tyytyväisiä. Tulevissa peleissä tulemme näkemään varmasti tehokkaamman Granin.

0 - 100:00Hakonen ToniBjörkbacka Toni
0 - 200:00Orava MikoTiainen Tuomas
0 - 300:00Orava MikoMiettinen Arttu
0 - 4 (aliv.)00:00Hakonen ToniKänkänen Aleksi
0 - 500:00Miettinen ArttuBjörkbacka Toni
0 - 600:00Mäkinen NicoEi syöttäjää
0 - 700:00Paukkonen Lauri Orava Miko
0 - 800:00Orava MikoJärnfors Valtteri