Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

E2003 Tykit - Indians Yellow (7 - 0)

Aika: 24.5.2014
Paikka:
Sarja: HJC turnaus kilpa


HJC- turnauksen kilpasarjan raportti:

Tykit Punaiset aloittivat HJC turnauksen loistavasti, kun ensimmäisen päivän kaikki kolme ottelua päättyi voittoon. Koko turnauksen ajan oma puolustuspää oli täyttä rautaa, eivätkä vastustajat päässeet juuri laukomaan hyviltä sektoreilta. Ensimmäisenä päivänä meidän päähämme tehtiin ainoastaan yksi maali. Näillä voitoilla saavutimme A- lohkon voiton.

Toisena päivänä lohkovoiton turvin saimme etukäteen ajatellen hiukan helpomman jatko-ohjelman. Aamun ensimmäinen peli pelattiin SB Heinolan joukkuetta vastaan. Aiemmat kaksi peliä olivat päättyneet tasatulokseen 5-5, joten tasaista vääntöä oli odotettavissa. Molemmilla kerroilla olimme johtaneet peliä kahdella maalilla, mutta Heinola tuli tasoihin. Tällä kertaa emme antaneet vastustajan yllättää vaan hallitsimme yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta kenttätapahtumia. Loppunumerot 6-2 tehtiin tyhjään maaliin.

Välierässä vastaamme tuli Hatsina, joka oli aiemmin kaatanut Granin. Vastus tiedettiin todella kovaksi ja muistissa oli hyvin aiemmat kohtaamisemme. Tähän peliin keskityimmekin erityisen huolella ja pyrittiin jättämään turha jännittäminen pois. Tykit aloittivatkin peli upeasti ja parin nopean maalin turvin saimme hiukan hengähtää. Peli oli hyvin tasaista 3-2 tilanteeseen saakka, kunnes saimme rankkarin. Rankkarin laitoimme varmasti sisään ja heti seuraavassa vaihdossa lisäsimme johtoamme. Tämän jälkeen hallitsimme kenttätapahtumia lähinnä tiiviin kenttäpuolustuksen turvin. Lopulta ottelu päättyi Tykkien 8-2 voittoon. Välieräpeli oli koko turnauksen ja ehkä koko kauden paras peli Tykeiltä.

Loppuotteluun saimme vastustajaksi Tarkkisen joukkueen, jonka turnausmeriitteihin kuuluivat mm. voitto Oilers Hurricanesista sekä SSV Voimasta. Oilershan oli jo aiemmin voittanut huikean SB Espoon Angry Birds joukkueen, ilmeisesti ensimmäisenä -03 joukkueena. Tarkkisesta emme tieneet oikeastaan mitään ja lähdimmekin pelaamaan ainoastaan omaa peliämme ja toteuttamaan samaa pelisysteemiä kuin aiemmissakin peleissä. Pelin alussa Tykit olivat hyvällä jalalla liikenteessä ja peli olikin parissa minuutissa 3-0. Näytti, että vastustaja ei pääse omalta alueeltaan liikenteeseen mitenkään. Tämä oli kuitenkin harhakuvitelmaa ja oikeastaan parin pienen virheen seurauksena Tarkkinen pääsi jo yhden maalin päähän. Erätauolla muistuimme pelaajia pelaamaan vain omaa peliämme ja tämä riittää. Tiesimme kuntopohjamme olevan myös huippuluokkaa, joten pienellä tempon lisäämisellä pyrimme väsyttämään vastustajan. Tämä tuotti halutun tuloksen Tykkien leveämmän materiaalin turvin. Peluutimme koko ottelun ajan kenttiä tasaisesti sekä nopeilla vaihdoilla, kun vastustaja kuormitti tiettyjä pelaajia pitkillä vaihdoilla. On selvää, että 20 minuutin eriä ei kukaan tässä iässä jaksa painaa täysillä jos pelaa pitkiä vaihtoja. Tämä näkyi väistämättä kentällä ja vaikka saimme 5 minuutin rangaistuksen, niin vastustaja ei tämän ylivoiman aikana montaa tilannetta pystynyt luomaan Tykkien päähän. Päinvastoin, me teimme yhden alivoimamaalin. Vielä kun vastustaja sai ylivoimansa aikan jäähyn omalla puolustusalueellaan, alkoi peli olla selvä. Loppujen lopuksi peli päättyi Tykkien 7-3 voittoon.

HJC 2014- turnauksen 2003 kilpasarjan voittaja Tykit Punainen!!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Mäkinen NicoBjörkbacka Toni
2 - 000:00Lindgren AleksiEi syöttäjää
3 - 000:00Mäkinen NicoBjörkbacka Toni
4 - 000:00Mäkinen NicoEi syöttäjää
5 - 000:00Björkbacka ToniMäkinen Nico
6 - 000:00Hakonen ToniMönkkönen Mika
7 - 000:00Järnfors ValtteriBjörkbacka Toni
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
10Mönkkönen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
13Björkbacka Toni
Kenttäpelaaja
19Lindgren Aleksi
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
50Känkänen Aleksi
Kenttäpelaaja
88Tiainen Tuomas
Kenttäpelaaja
91Paukkonen Lauri
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja