Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

E2003 Tykit - AC Haki -01 (7 - 5)

Aika: 22.8.2014
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Harjoitusottelu


Ottelusta Hakin joukkuetta vastaan odotettiin etukäteen erittäin mielenkiintoista. Vastaan asettuivat omassa ikäluokassa erittäin kovaa päälle tuleva ja taitava Tykkien joukkue ja selvästi isompi ja fyysinen Hakin ryhmä.

Peli oli alusta lähtien erittäin tasaista vääntöä ja vaikka ottelun alussa Tykeillä oli paljon hyviä maalintekopaikkoja, pitivät Hakin tiukka puolustus sekä hyvä maalivahtipeli maalihanat kiinni. Tykeillä on ollut välillä suuria vaikeuksia maalien teossa vaikka tilanteita on pystytty luomaan. Tämä on väistämättä näkynyt kenttätapahtumissa. Tässäkin pelissä maila puristi hiukan kun paikoista ei maaleja saatu tehtyä. Kun maaleja ei saatu tehtyä niin peliä alettiin puskemaan yksin ja väkisin ylöspäin.

Pelitaktisesti molemmat joukkueet pyrkivät hyödyntämään vastustajan merkkausvirheet ja näissä myös kumpikin joukkue onnistui kohtuullisesti. Vastaiskuista molemmat joukkueet saivat luotua monia hyviä maalintekopaikkoja.

Ottelu ratkesi kolmannessa erässä kun tykit saivat tehtyä muutaman maalin vastustajan verkkoon. Tämä oli suoraa tulosta pelin rauhoittamisesta ja syöttöjen laadun parantamisesta. Myös karvauksen tason nostaminen vaikutti vastustajan pelisuoritukseen.

Tällaisessa pelissä, jossa pelaajien kokoerot ovat huomattavat on ensiarvoisen tärkeää kuitenkin pitää kiinni omasta pelitaktiikasta ja yrittää vastata vastustajan fyysiseen peliin. Tällä osa-alueella yritimme parhaamme mukaan pysyä mukana vaikka välillä epätoivoiselta näyttikin. Tykit saivat tästä erittäin hyvää harjoitusta kovaa päälle tulevien fyysisten pelaajien kohtaamisesta 1vs1 tilanteessa. Tällainen taistelu kasvattaa ilman muuta pelaajan fyysisiä ja henkisiä taitoa.

Tällä kertaa Tykit olivat loppunumeroissa hiukan parempia, mutta peli olisi voinut kääntyä aivan hyvin myös toiseen suuntaan. Suurkiitokset Hakin joukkueelle tästä mahdollisuudesta pelata tällainen peli. Revanssin annamme varmasti jos haaste tulee.

HYVÄ TYKIT!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Sällinen JereThurman Anton
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 200:00Niemi KasperKärnä Lauri
2 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00Kärnä LauriNiemi Kasper
3 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 500:00Johima JoonaMönkkönen Mika
5 - 500:00Orava MikoMäkinen Nico
6 - 500:00Orava MikoEi syöttäjää
7 - 500:00Hakonen ToniThurman Anton
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Launonen Otso: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Setälä Aron
Kenttäpelaaja
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
10Mönkkönen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
18Kärnä Lauri
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
23Niemi Kasper
Kenttäpelaaja
41Thurman Anton
Kenttäpelaaja
50Känkänen Aleksi
Kenttäpelaaja
77Launonen Otso
Kenttäpelaaja
87Sällinen Jere
Kenttäpelaaja
98Johima Joona
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja