Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

GrIFK - E2003 Tykit (1 - 1)

Aika: 13.9.2014
Paikka: Otahalli
Sarja: Tribal Cup


Tässä koko Tribal cup turnauksen yhteenveto.

Tykit saivat alkusarjaan hyvän lohkon, sillä vastustajiksi oli valittu GrIFK sekä Fosu. Molemmat joukkueet kuuluivat ennakkokaavailuissamme viiden parhaan joukkoon. Ensimmäiseksi vastustajaksi asettui Grani. Pelistä tiedettiin tulevan vaikea, sillä aamupelit eivät ole olleet perinteisesti kovin helppoja meille. Aamupeliksi olimme kuitenkin hyvin hereillä ja saimme luotua tasaisesti hyviä maalipaikkoja vastustajan päähän. Pelistä muotoutui loppujen lopuksi tasainen ja vähämaalinen. Kaiken kaikkiaan ihan kelpo avaus turnaukselle ja 1-1 tasapeli oli hyvä tulos.

Toiseen peliin arpa oli heittänyt Fosun joukkueen. Fosusta emme tieneet mitään, joten mitään ennakkosuunnitelmaa peliin emme osanneet luoda. Fosu piti huolen siitä, että saimme hyvin nopeasti opetella heidän pelitapansa. Heidän hyökkäyksensä olivat todella tehokkaita ja nopeita. Saimme tehdä täyden päivätyön pitääksemme heidän liukkaat hyökkääjät pois maalipaikoilta. Onneksi olemme vastaavissa paikoissa olleet ennenkin ja joukkueemme on näyttänyt pystyvän muotoilemaan pelitapaa vastustajan mukaan. Tälläkin kertaa muutaman vaihdon harhailun jälkeen löysimme tavan murtaa heidän puolustus. Tämän jälkeen voitto ei ollut enää uhattuna. Näin jäimme odottelemaan granin ja Fosun välisen ottelun tulosta. Loppujen lopuksi he päätyivät 4-4 tasatulokseen ja näin Tykit varmistivat lohkovoiton. Tämä tiesi lepoa seuraavaan aamuun saakka.

Sunnuntaiaamu ja kello 5.50 herätys, taas! Kello 08.00 ja vastustaja LoSB odottivat. Jos tähän saakka aamupelit ovat olleet vaisuja Tykeillä niin tänään ei ollut. Näin pirteätä ja energistä sekä hyvin latautunutta Tykkien joukkuetta en ole tähän päivään mennessä nähnyt. Tämä näkyi suoraan pelissä ja vastustaja, vaikka kelpo pelin pelasikin ei yksinkertaisesti pysynyt Tykkien vauhdissa mukana. Tällä kertaa aamupelin kirous taisi vaivata Lohjalaisia. Peli päättyi Tykkien 6-0 voittoon.

Taas oli aika lähteä kotiin lepäämään ja valmistautumaan välieräpeliin, johon tiensä oli selvittänyt Indians Yellow.

Välieräpelissä Tykit saivat nähdä millainen joukkue Indians parhaimmillaan on. Näin nopeaa ja pallovarmaa pelaamista en ole nähnyt vähään aikaan yhdenkään joukkueen toimesta. Tällä kertaa oli Tykkien onni, että Indians oli vain kahdella ketjulla liikenteessä. Heidän vauhtinsa yksinkertaisesti hyytyi totaalisesti ja tämän me käytimme tylysti hyödyksi. Valitettavaa, että maaliero pääsi kasvamaan näin suureksi sillä 11-2 tulos ei kerro suurelle yleisölle mitään Indiansin huikesta tasosta.

On mielenkiintoista mitä Indians keksii sarjakaudelle kun pitäisi jaksaa kolme erää tehdä työtä samalla tempolla. Jos he siihen pystyvät niin en välttämättä haluaisi jäädä sen jyrän alle. :-)

Finaalissa Tykkejä vastaan tuli PSS Musta, joka oli kaatanut omassa puolivälierässä Granin 6-1 ja välierässä alkusarjan hyvin pelanneen Rangersin 10-6. Pelistä odotettiinkin mielenkiintoista ja tiukkaa. Toisin kuitenkin kävi. Koko turnauksen ajan otteitaan parantanut Tykkien joukkue otti pelissä komennon ensimmäisestä minuutista lähtien. Liekö Grani vienyt terävimmän otteen keltapaidoista, sillä tällä kertaa heidän jalkansa eivät pysyneet Tykkien mukana. PSS: llä tiedettiin olevan hyviä ja vahvoja pelaajia, joten pyrimme käyttämään omia vahvuuksiamme pelin avauksissa. Avauksemme olivatkin täyttä myrkkyä heille ja saimme luotua paljon hyviä tilanteita heidän maalilleen. PSS: n maalivahti pelasi numeroista huolimatta upean ottelun ja teki useita unelmapelastuksia. Porvoolaisillakin oli omat hetkensä ja käytännössä Tykkien tavaramerkiksi noussut korkeatasoinen peittopeli esti heidän todellisen taistelun ottelun voitosta.

Kolmannen kerran peräkkäin Tribal Cup turnauksen voitto Tiikerit Tykeille!!!

HYVÄ TYKIT!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Orava MikoPaukkonen Lauri
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Vastustaja2 min
Torjunnat:
Haverinen Mika: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Vartiainen Jesse
Kenttäpelaaja
7Setälä Aron
Kenttäpelaaja
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
10Mönkkönen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
18Kärnä Lauri
Kenttäpelaaja
19Lindgren Aleksi
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
23Niemi Kasper
Kenttäpelaaja
28Haliseva Daniel
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
77Launonen Otso
Kenttäpelaaja
87Sällinen Jere
Kenttäpelaaja
88Tiainen Tuomas
Kenttäpelaaja
91Paukkonen Lauri
Kenttäpelaaja
98Johima Joona
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja