Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AC Haki-03 - E2003 Tykit (1 - 5)

Aika: 27.9.2014
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Tupla Cup


Tässä koko Tupla Cup turnauksen raportti.

Tupla Cup pelit avattiin Tykkien osalta pelillä AC Hakin joukkuetta vastaan. Tässä pelissä Tykeillä oli hyvä meno päällä, mutta maalinteossa oli parannettavaa. Haki puolusti omaa maaliansa erittäin hyvin ja vaikka tilanteita pystyttiin luomaan koko ottelun ajan niin numerot pysyivät siedettävinä. Sama tilanne oli päivän toisessakin Hakin kohtaamisessa. Ottelu oli kuin toisinto aamun ensimmäisestä pelistä. Tilanteita luotiin, mutta maaleja ei vaan syntynyt. Molemmat pelit päättyivät Tykkien neljän maalin voittoon. Toki näissä molemmissa peleissä Hakin voitto oli erittäin kaukana ja osoittaa vain sen, että kurinalaisella puolustuksella saa numerot pidettyä siedettävinä vaikka ei itse pystyisi luomaan paljon maalitilanteita. Kuitenkin Hakilta kelpo pelit ja uskon heidän menestyvän kaudella erinomaisesti mikäli avainpelaajat vain pysyvät terveinä.

Pelit TU Tornadoja vastaan olivat käytännössä samanlaisia kuin Hakin vastaavat. Näissä vastustaja ei kuitenkaan puolustanut maaliansa niin tarkasti ja maaleja saatiin tehtyä mukavasti. Molemmat Tu pelit päättyivät Tykkien 7-0 voittoon.

Puolivälierässä Tykkejä vastaan asettui SB Vantaa Crocodiles. Tässä pelissä Tykit pelasivat viimeistelyn osalta kauden parhaita pelejä. Peli ei kuitenkaan ollut sen parempaa kuin aiemmissakaan peleissä, mutta vastustaja jätti keskustan kokonaan auki ja käytimme välittömästi hyväksemme. Tämä peli päättyi Tykkien 12-0 voittoon.

Välierässä vastaamme tuli etukäteen ajatellen yksi finaalisuosikki FBT Karhut. Näin varmaan olisi ollutkin, jollei Oilers olisi saanut vahvistuksia muista Oilersin joukkueista. Karhuja vastaan Tykit pelasivat erittäin kurinalaisen ja tiukan pelin. Ajoittain peli oli kovaotteista ja vastustajalta alkoi hiukan hermokin mennä. Tykit pelasivat kunniakkaasti omalla pelityylillään ottelun loppuun saakka, eikä antanut vastustajan lämpeämisen haitata menoa. Lopulta Tykit voittivat pelin 5-0.

Finaalissa Tykkien pariksi pelasi itsensä Oilers. Tässä pelissä kolme pelaajaa ratkaisi ottelun Oilersille tehden kahdeksasta maalista seitsemän. Näistä pelaajista taisivat kaikki kolme olla mukana voittamassa viime kaudella -02 ikäluokan aluemestaruutta Oilers Huntersin Red ryhmän kanssa.

Kaikesta huolimatta kaikki kunnia Oilersille, joka oli finaalissa parempi sekä jalalla, että viimeistelyssä. Tykeillä oli yksinkertaisesti takki tyhjä päivän neljännessä pelissään, eikä pää enää toiminut aamun pelien tapaan. Tähän turnaukseen Tykit saivat kokoon vain 10 pelaajaa, kun aiempiin peleihin on saatu lähes neljä ketjua kokoon. Ehkä se kultainen keskitiekin löytyy kauden mittaan ja pääsemme pelaamaan kolmella täydellä kentällä. Tällä päästään vauhdissa ja kestävyydessä sille tasolle, millä Tykit on totuttu näkemään.

Kaiken kaikkiaan Tykit pelasivat kahteen päivään seitsemän peliä ja päästivät ainoastaan yhdeksän maalia ja pelasivat peräti viisi nollapeliä peräkkäin! Tämä on kova saavutus.

HYVÄ TYKIT!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Sällinen JereOrava Miko
0 - 200:00Niemi KasperMiettinen Arttu
0 - 300:00Niemi KasperMäkinen Nico
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 400:00Tiainen TuomasEi syöttäjää
1 - 500:00Hakonen ToniOrava Miko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Järnfors Valtteri2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 4 torjuntaa
Vastustaja: 8 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Vartiainen Jesse
Kenttäpelaaja
7Setälä Aron
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
23Niemi Kasper
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
87Sällinen Jere
Kenttäpelaaja
88Tiainen Tuomas
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja