Erä Hyeenat - E2003 Tykit (4 - 6)

Aika: 25.10.2014
Paikka: THT-Center
Sarja: D2- kilpasarja

Päivän toisessa ottelussa taisteltiin lohkon kärkipaikasta. Ottelun ennakkosuosikista ei ollut etukäteen ajatellen mitään epäilystä, sillä Hyeenoja Tykit eivät olleet tähän saakka voittaneet. Tälläkin kertaa Erä aloitti todella vahvasti ja vyörytti hyökkäyksiään Tykkien maalia kohti kerta toisensa jälkeen. Onnistuimme kuitenkin nämä hyökkäykset torjumaan vahvan puolustuksen avulla. Ottelun avausmaalista vastasi kuitenkin yllättäen Tykit. Erän hyökätessä koko kentällisen voimin pääsimme kuin varkain nopeaan vastahyökkäykseen ja tästä onnistuimme viimeistelemään maalin. Tämän jälkeen Tykitkin pääsivät peliin paremmin mukaan ja tilanteita luotiin myös Erän maalille. Ensimmäinen erä päättyi tasaisissa merkeissä Tykkien johtaessa 2-3.

Toisessa erässä Hyeenat saivat luotua yhä enemmän tilanteita Tykkien maalille ja onnistuivatkin tekemään kaksi maalia. Tykkien tehdessä ainoastaan yhden maalin päädyimme toisen erän jälkeen 4-4 tasatulokseen. Toisessa Erässä Hyeenat laukoivat Tykkien maalia kohti yli kolminkertaisesti enemmän kuin me, joten tulokseen pitää olla tyytyväinen.

Kolmanteen erään kävimme läpi hiukan vastustajan pelitapaa ja muutimme sen mukaisesti omaamme. Tämä alkoi puremaan, vaikkakin Erä hallitsikin pallollista peliä aika suvereenisti ja onnistui laukomaan maaliamme kohti yli viisinkertaisen määrän Tykkien vetoihin nähden. Kuitenkin pelkillä laukauksilla otteluita ei voiteta, sen olemme niin monta kertaa nähneet. Laukauksissa pitää olla osoite kunnosso, jotta maalitaululle tulee merkintöjä. Tykeillä tämä oli tässä pelissä paremmin hallussa ja kolmannessa erässä viidestä laukauksestamme meni kaksi maaliin. Molemmat maalit tehtiin maalin läheisyydestä vastustajan puolustajien ollessa aivan muualla.

Tällä kertaa Tykit onnistuivat nappaamaan arvokkaat neljä sarjapistettä ja sarjan piikkipaikan. Seuraavalla kerralla vastustajat ovat varmasti paremmin hereillä ja taistelu pisteistä on entistä vaikeampaa. Nautitaan kuitenkin nyt näistä voitoista ja viikon päästä pelaamme taas oman ikäluokan joukkueita vastaan.