E2003 Tykit - PSS (9 - 6)

Aika: 1.11.2014
Paikka: THT-Center
Sarja: E1- kilpasarja

Päivän toisessa ottelussa Tykkejä vastaan asettui PSS. Ottelu alkoi Tykkien kannalta hyvällä jalalla ja pelikin oli kohtuullisen hyvin hallussa. Ensimmäinen erä päättyikin Tykkien 5-0 johdossa. Jostain syystä toisessa erässä aloimme taas harrastaa avauksen viivyttämistä. Tämän vastustaja huomasi ja nosti painetta selvästi. Ensimmäisen erän hyvä ote katosi kuin tuhka tuuleen ja vastustaja sai luotua painetta Tykkien päähän koko toisen erän ajan. Toinen erä meni selvästi PSS: lle 4-1. Kolmas erä oli lähinnä päästä päähän menemistä ja molempien tehdessä erässä kolme maalia voitti Tykit ottelun lopulta 9-6. Ottelussa vihellettiin molemmille joukkueille myös rangaistuslaukaus, mutta kumpikaan ei maalia näistä pystyneet tekemään. Tällä kertaa molempien joukkueiden ylivoimatehokkuus oli kohdillaan ja kaikki kolme ylivoimaa päättyivät maaliin.

Vaikka molemmissa päivän peleissä olikin Tykeillä selviä vaikeuksia, niin vastustajilla niitä oli juuri sopivasti hiukan enemmän. Näin Tykit saalistivat arvokkaat neljä sarjapistettä.