E2003 Tykit - Oilers Dragons (8 - 3)

Aika: 7.3.2015
Paikka: Porvoon Salibandyhalli Aurora
Sarja: E1- eliittisarja

E1- sarjapelit jatkuivat Porvoossa upeissa puitteissa. Porvoon Aurora halli on erittäin hiljainen taustamelun osalta, sillä hallissa on ainoastaan yksi salibandykenttä. Hallissa toimiva Puffet on myös erittäin hyvä ja tarjonnasta löytyy niin makeaa, kuin suolaistakin.

Ensimmäisenä Tykkejä vastaan asettui Oilers Dragons. Alueliigassa Tykit jo väläyttelivät osaamistaan heitä vastaan ja tietenkin hyvää peliä lähdettiin hakemaan myös tällä kertaa. Ottelu alkoi Tykkien kannalta erittäin kovalla paineella vastustajan päätyyn ja ensimmäinen maali syntyikin ajassa 0:23. Tästä intouneena pelin painopiste saatiin pidettyä vastustajan päädyssä ottelun ensimmäisen erän ajan lähes täydellisesti. Ensimmäinen erä päättyi loppujen lopuksi ratkaisevan oloisesti 6-1. Kuitenkin toisesta erästä lähtien peli tasoittui eikä maaleja nähty samaan tahtiin. Loppujen lopuksi peli päättyi Tykkien 8-3 voittoon. Sarjan kannalta tämä voitto oli Tykeille erittäin tärkeä ja antoi uskoa tekemiseen.