E2003 Tykit - AC Haki -03 (13 - 5)

Aika: 27.3.2015
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Alueliiga

Alueliigan viimeinen ylemmän jatkosarjan peli tarjosi katsojille jännitystä varsinkin ottelun ensimmäisen erän. Haki puolusti urhoollisesti omaa maaliansa ja vastahyökkäyksistä teki maaleja kovalla prosentilla. Ensimmäinen erä taisi päättyä 4-3 Tykkien johdossa.

Toisessa erässä Tykkien nostettu karvaus alkoi tuottamaan tulosta ja Hakin puolustus saatiin murrettua auki. Edelleenkin Hakin vastaiskupelaaminen oli tehokasta, vaikka ensimmäisen erän malliin hyökkäyksiä ei enää Tykkien päähän tullutkaan. Toinen erä meni Tykeille melko selvästi, vaikkakin Haki teki ottelun kaksi viimeistä maalia. Toinen erä taisi päättyä Tykeille 9-2. Tämä kertoo tietenkin sen, että kuntokäyrä on nousujohteinen. Kuitenkin pelissämme on ollut tämän vuoden alusta lähtien epätasaisuutta ja ajoittain suuriakin vaikeuksia, eikä tämäkään peli mikään huippupeli ollut missään nimessä. Tällä kertaa joukkueiden tasoero oli vaan liian suuri ja tästä johtuen pelin lopputuloskin oli kohtuullisen selvä.

Hakille kuitenkin tuli alueliigan kautta lisää kokemusta ja varsinkin voitto Indiansista antaa varmasti heille uskoa omaan tekemiseen. Valitettavasti alkuvuoden loukkaantumiset sekoittivat heidän peliään ja sijoituksiaan sarjoissa.

Tykit jatkavat tästä kohti alueliigan lopputurnausta, jossa välierävastustaksi tulee todennäköisesti SB Vantaa Crocodiles. Ennen alueliigan lopputurnausta yritämme vielä selvitä E1 aluesarjan lopputurnaukseen. Tässä onnistuminen vaatii otteiden parantamista kaikilla pelin osa-alueilla.