Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SSV Voima (Finaali) - E2003 Tykit (6 - 0)

Aika: 19.4.2015
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: E1- aluelopputurnaus


Tässä on koko lopputurnausksen yhteenveto:

Tykit selvittivät tiensä E1 aluelopputurnaukseen, vaikka koko kauden ajan on ollut pelissä ailahtelevaisuutta. Tykkien tietä helpotti se, että muillakin näytti olevan samanlaista menoa.

Lohkojako ei ollut välttämättä kaikkein paras ja olikin surullista, että Indians ei selviytynyt välieriin. Jonkun suuren oli näistä kolmesta jäätävä ulkopuolella. Oma arvioini on, että kaikki kolme olisivat menneet heittämällä välieriin jos lohkot olisivat olleet toisenlaiset.

Viime vuodesta viistastuneena lähdimme panostamaan ensimmäiseen peliin ja välttämään suurinumeroisen tappion, mikäli tappio näyttäisi todennäköiseltä. Yhden maalin tappiokin olisi ihan ok tulos ja jatko olisi omissa käsissä. Näinhän pelissä kävikin ja saimme todeta Indiansin olevan maalin verran parempia. Tästä jännittämään Indiansin ja ÅIF:n kohtaamista.

Indians jäi lopulta täysin ÅIF:n jalkoihin ja näin Tykkien jatko jäi omiin käsiimme. Tiesimme olevamme tällä hetkellä parempia kuin ÅIF ja tunsimme myös joukkueen heikot kohdat erittäin tarkasti. Näitä hyödyntämällä Tykit voittivat kolmannen kerran peräkkäin hienon kauden pelanneen ÅIF:n joukkueen. Tästä valmistautumaan välieräpeliin, jonne oli tiensä raivannut puhtaalla pelillä SB Espoo Angry Birds.

Historian saatossa olemme pelanneet vain pari peliä heitä vastaan, joten mitään erikoista taktiikkaa oli vaikea lähteä suunnittelemaan. Asetelma tähän turnaukseen ei ollut Espoolaisille kovinkaan helppo, sillä paikalle saapui vain kahdeksan pelaajaa. Tämä kun selvisi, niin pikaisen päätöksen teon jälkeen lähdimme yrittämään väsyttämällä kaatamaan heitä. Taktiikka osoittautui täysin oikeaksi ja toisen erän aikana pelin painopiste kääntyi täysin Tykkien hallintaan. Joka tapauksessa täytyy ihmetellä Espoolaisten taistelutahtoa sekä kuntoa. Vastustaja yritti koko pelin ajan pelata omaa peliään ja ajoittain pääsivätkin luomaan painetta puolustajiimme. Tällä kertaa Tykkien peli pysyi kuitenkin kasassa koko ottelun ajan, eikä Espoo päässyt toden teolla haastamaan meitä. Tykeille ansaittu 6-2 voitto. Tästä Finaaliin!

Finaaliin Tykkien seuraksi tuli kukapas muukaan kuin SSV. SSV oli suurissa vaikeuksissa alkusarjassa ja vain ihme pelasti heidät mitallipeleihin. En muista milloin yhdellä pisteellä olisi selvitty välieriin. Tämä ei kuitenkaan näkynyt enää sunnuntaina heidän pelissään. Välierässä SSV kaatoi vakuuttavan pelin jälkeen ÅIF:n. Finaalissa oli kaksi salibandyyn keskittyvää joukkuetta, mikä on lajille hyvä asia.

Itse pelissä ei jäänyt jossiteltavaa. Loimme täysin väärän taktiikan peliin edellispäivän pelien perusteella ja tämä kostautui hyvin nopeasti. Peli oli käytännössä ohi viidessä minuutissa. Tässä vaiheessa peli oli jo 4-0. Normaalissa sarjapelissä tämä ei olisi ollut näin suuri katastrofi, mutta näin tärkeässä pelissä tunteet ottivat joukkueen sisällä vallan ja taistelu kullasta oli päättynyt. Loppu pelistä oli lähinnä pelailua, vaikka vauhtia riitti edelleen läpi ottelun.

Loppujen lopuksi turnauksessa Tykit voittivat kaksi viime kauden mitallistia, joista toinen voitti aluemestaruuden vuosi sitten. Tätä voidaan pitää loistavana saavutuksena. Aina ei voi, eikä tarvitse voittaa. Paljon tärkeämpää on löytää tapa käsitellä voittoja ja tappioita oikealla tavalla.

LOISTAVAA TYKIT!!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaVastustaja
2 - 000:00VastustajaVastustaja
3 - 000:00VastustajaVastustaja
4 - 000:00VastustajaVastustaja
5 - 000:00VastustajaVastustaja
6 - 000:00VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Vastustaja2+10 min
00:00Lindgren Aleksi2 min
00:00Vastustaja2 min
00:00Känkänen Aleksi2 min
00:00Vastustaja2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Vartiainen Jesse
Kenttäpelaaja
7Setälä Aron
Kenttäpelaaja
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
10Mönkkönen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
18Kärnä Lauri
Kenttäpelaaja
19Lindgren Aleksi
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
23Niemi Kasper
Kenttäpelaaja
28Haliseva Daniel
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
37Palvanen Aapo
Kenttäpelaaja
50Känkänen Aleksi
Kenttäpelaaja
77Launonen Otso
Kenttäpelaaja
87Sällinen Jere
Kenttäpelaaja
88Tiainen Tuomas
Kenttäpelaaja
98Johima Joona
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja