Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

E2003 Tykit - GrIFK Green (3 - 2)

Aika: 9.5.2015
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: VEFC


Tässä koko VEFC turnauksen raportti:

Aamulla pelattujen Alueliigapelien jälkeen Tykkien matka jatkui kohti Tiikeri Areenaa VEFC turnaukseen. Lämmöt olivat siis kunnossa turnauksen alkaessa. :-)

Ensimmäisessä pelissä Tykkejä vastaan asettui GrIFK Green joukkue.  Grani oli päättänyt ottaa Tykeiltä luulot pois kovan karvauksen avulla. En muista milloin meitä vastaan olisi tultu näin kovaa päälle alusta lähtien. Hetki meni totutellessa karvaukseen, mutta kyllähän mekin kovaan pelata osaamme ja vastasimme karvaukseen samalla mitalla. Ajoittain peli näytti enemmän juoksukilpailulta kuin salibandypeliltä, mutta löytyi pelistä myös parempiakin hetkiä. Ensimmäisen erän tappioasema käännettiin toisessa erässä voitoksi ja näin turnaus lähti Tykkien kannalta mukavasti liikenteeseen.

Seuraavaksi kohtasimme oman seuran Turbot. Heitä vastaan emme tällä kaudella ole pelanneet, joten siinä mielessä kyseessä oli uusi tuttavuus. Turbot saivat mukavasti luotua peliä ja ajoittain erinomaisia tilanteita Tykkien maalille. Loppujen lopuksi Tykit tekivät tarvittavat maalit ottelun voittamiseksi ja näin finaalipaikka alkoi jo häämöttää.

Alkusarjan viimeisessä pelissä Tykit kohtasivat uuden tuttavuuden Lahden suunnalta eli PHSB Mustat joukkueen. Tilastojen valossa joukkue oli pelannut kelpo kauden ja ainakin itseäni säväytti heidän pelinsä Hatsinaa ja SB Heinolaa vastaan. Näissä peleissä PHSB oli tarjonnut vastusta koko rahan edestä. Etukäteen ajatellen peli oli Tykeille moraalinen finaali. Tällä kertaa PHSB ei kuitenkaan päässyt ottelun missään vaiheessa Tykkien vauhtiin mukaan ja loppunumerot olivat aika tylyt. En tiedä mikä heidän pelissään meni vikaan sillä he pelasivat kuitenkin Grania vastaan 3-3 pelin. No, joskus toiset joukkueet sopivat toisille paremmin. Tällä kertaa Tykit olivat parempia, mutta eiköhän PHSB nähdä vielä uudestaan ja silloin voi peli olla täysin toisenlainen. Tykit finaaliin!

Finaalissa kohtasivat uudestaan Tykit ja GrIFK Green. Granin pelin odotettiin olevan samanlainen karvauspeli kuin edellinenkin, mutta tällä kertaa kenttä olikin parketti ja täysimittainen. Aamulla pelit pelattiin lähes kolme metriä kapeammassa kaukalossa, joten kova karvaus oli siellä helppo toteuttaa. Täysimittaisella kentällä täysi miesvartiointi vaatii kovaa kuntoa ja siihen ei tällä kertaa Granilla ollut paukkuja. Täydellä kentällä Tykkien pelissä näkyi ajoittain luovaa peliä ja myös pelin avaukset oli huomattavasti helpompi toteuttaa. Tämä näkyi väistämättä pelissä.

Finaalipeli oli Tykeille jo kuudes saman päivän aikana, joten olisi luullut tämän näkyvän jonkin asteisena väsymyksenä, mutta väsymyksestä ei näkynyt merkkejä kuin joukkueen johdolla valmentajat mukaan lukien. :-)

Tykkien etu oli ilman muuta leveä materiaali ja tämän ansiosta pystyimme pitämään kovaa tempoa läpi koko päivän. Pelaajamateriaalin laajuudessa olemmekin mahdollisesti Suomen kärkijoukkue ja tästä voidaan olla ylpeitä koko sakki.

HYVÄ TYKIT!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Mäkinen NicoOrava Miko
1 - 100:00VastustajaVastustaja
1 - 200:00VastustajaVastustaja
2 - 200:00Tenhonen BenjaminTenhonen Daniel
3 - 200:00Kärnä LauriMönkkönen Mika
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Vastustaja2 min
00:00Känkänen Aleksi2 min
00:00Miettinen Arttu2 min
Torjunnat:
Haverinen Mika: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Vartiainen Jesse
Kenttäpelaaja
7Setälä Aron
Kenttäpelaaja
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
10Mönkkönen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
18Kärnä Lauri
Kenttäpelaaja
19Lindgren Aleksi
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
23Niemi Kasper
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
50Känkänen Aleksi
Kenttäpelaaja
68Tenhonen Benjamin
Kenttäpelaaja
70Tenhonen Daniel
Kenttäpelaaja
77Launonen Otso
Kenttäpelaaja
79Puttonen Veeti
Kenttäpelaaja
87Sällinen Jere
Kenttäpelaaja
88Tiainen Tuomas
Kenttäpelaaja
91Paukkonen Lauri
Kenttäpelaaja
98Johima Joona
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja