Indians Black - C2003 edustus (2 - 6)

Aika: 12.12.2015
Paikka: THT-Center
Sarja: D1- kilpasarja

D1 alkusarjan päätöspeli pelattiin Indians Black joukkuetta vastaan. Ottelun voittaja sijoittuu runkosarjassa toiseksi ja hävinnyt kolmanneksi. Jos tällä ei muuta merkitystä ole niin ainakaan todennäköisesti ei joudu samaan lohkoon Erän edustuksen kanssa.

Peli alkoi Tykkien kannalta hyvällä sykkeellä ja tekemisestä näkyi, että ottelu haluttiin voittaa. Edellinen peli oli vähämaalinen ja tätä odotettiin myös tältä ottelulta ja sen mukaisesti pelaajat myös ohjeistettiin ennen peliä. Käytännössä Tykkien 3-0 maali ottelun 11 minuutin kohdalla oli pelin voittomaali, joten hyvällä alulla on todellakin merkityksensä tiukoissa peleissä. Indiansilla oli hiukan murheita pelaajien terveyden kanssa, joten ihan täydellä jalalle ei heitä tänään nähty. Tykit pelasivat erinomaisen pelin, joten voitto ei tätä kautta tullut yllätyksenä. Urhoollisen taistelun päätteeksi Indians lyötiin numeroin 6-2.

Tästä on hyvä lähteä lepäämään seuraavan päivän pelejä varten. Sunnuntain iloksi Tykit pelaavat viimeiset D2 kilpasarjan pelit.