C2003 edustus - Blackbirds Sininen (12 - 3)

Aika: 13.12.2015
Paikka: Esport Center
Sarja: D2- kilpasarja

D2 sarjakauden viimeinen peli Tykkien osalta pelattiin Blackbirds -04 joukkuetta vastaan. Edelliset pelit ovat olleet numeroista huolimatta hyviä vääntöjä ja Tykkien edellisen pelin tahmeiden otteiden jälkeen pelistä odotettiin vieläkin jännittävämpää.

Blackbirds onnistui ensimmäisessä erässä pitämään Tykkien maalit yhdessä ja peli alkoi juuri niin kuin etukäteen odotettiinkin. Tykkien tahmea peli edellisen pelin tapaan jatkui. Erätauolla painotettiin oman pelin kautta vauhdin lisäämistä selvästi ensimmäisestä erästä. Tämä alkoi puremaan ja toisessa erässä kun Tykit latoivat kuusi maalia BBU: n yhtä vastaan ja peli oli käytännössä pelattu. Viimeiseen erään tehtiin sekalaisia kokoonpanoja ja silti peli pysyi kohtuullisen tasapainoisena. Viimeiseen erään onnistuimme tekemään vielä viisi maalia ja BBU kaksi, joten voitto kirjattiin lopulta 12-3.

Tämän ja kahden edellisenkin kohtaamisen perusteella ei ole yllätys, että BBU pärjää omassa ikäluokassa ja toivotamme heille menestyksekästä kevätkautta. Samaa toivotamme Oilersin -04 joukkueelle, joka pelasi samassa lohkossa kanssamme sijoittuen juuri BBU: n edelle kolmanneksi. On mahdollista, että nämä kaksi joukkuetta pelaavat vielä kauden loputtua -04 ikäluokan finaalissa vastakkain, jollei Erän -04 Lions onnistu kiilaamaan tähän väliin.

Tämän ottelun voiton myötä Tykit ovat edelleen voittamattomia oman ikäluokan alkusarjoissa. Oman ikäluokan kilpasarjassa voitot on nyt kirjattu 30 peräkkäisessä ottelussa. Tämän lisäksi ensimmäisenä virallisena sarjakautena 2012-2013 Tykit pelasivat kilparyhmällä vuotta vanhemmissa E2 haastajasarjassa voittaen kaikki 10 otteluaan.

Tällainen tilasto saattaa olla jonkin sortin ennätys ja on joka tapauksessa erittäin vaikeasti lyötävissä. Tästä voimme jokainen Tykkiläinen olla ylpeitä ja samaan aikaan kuitenkin nöyränä lähdemme taistelemaan eliittisarjan pisteistä. Eliittisarjassa ei ole helppoja pisteitä saatavilla, vaan tämä tulee vaatimaan nöyrää työntekoa ja rutkasti onnea.