C2003 edustus - Panthers (19 - 2)

Aika: 21.12.2015
Paikka: Tiger Sport Areena
Sarja: Harjoitusottelu

Joulun odotuksen tuskaa lieventääkseen Tykit pelasivat harkkapelin Järvenpään Panthersia vastaan. Panthers pelaa salibandyliiton alaista haastajasarjaa, kun taas Tykit kilpasarjaa. Etukäteen joukkueiden tasoero oli siis tiedossa ja sitä varten Tykit pyrkivät kokoonpanot tekemään sen mukaisesti. Myös karvaus aloitettiin käytännössä vasta puolesta kentästä. Näillä ohjeilla peliä lähdettiin pelaamaan. Ensimmäinen ongelma kohdattiin jo ennen peliä, kun tilatut tuomarit eivät saapuneet pelipaikalle ollenkaan. Tämä tiesi siis sitä, että tuomaroinnista vastasi allekirjoittanut muutaman pelin tuomarikokemuksella. Kun pelin heikoin lenkki saatiin siis selville ja tuomari kaivoi taskustaan sinivalkoiset lasit, oli aika aloittaa itse peli.

Peli alkoi Tykkien osalta vauhdikkaasti ja ajoittain vauhti korvasi pelisilmän. Ensimmäisessä erässä Panthers oli ajoittain hyvin pelissä mukana ja hiukan paremmalla tuurilla olisi pari maalia enemmänkin voinut heille tulla. Erä päättyi lopulta 5-1 Tykkien johtolukemissa. Toisessa erässä alkoi näkymään Panthersien pelaajien vähyys ja väsymys alkoi painamaan. Tykkien liike on kolmellakin kentällä pelaaville vastustajille yleensä liikaa, saatikka siten kahdella kentällisellä pelaavalle. Toisessa erässä Tykit tekivät peräti kahdeksan maalia ja peli oli käytännössä ohi. Pantherseilla oli pelissä muutamia erittäin näyttäviä hyökkäykseen lähtöjä, mutta jostain syystä ihan viimeinen silaus hyökkäyksistä puuttui. Hiukan suoraviivaisempaa maalille pelaamista vaan nopeista hyökkäyksistä niin maaleja alkaa varmasti tulemaan.

Tällä kertaa Tykit olivat pelissä selvästi edellä vastustajaa, mutta toivottavasti he saivat tästä kuitenkin hyvää oppia ja toivotammekin heille onnea kevään peleihin.

1 - 000:00Haliseva DanielTenhonen Daniel
2 - 000:00Niemi KasperHakonen Toni
3 - 0 (rang.)00:00Niemi KasperEi syöttäjää
4 - 000:00Puttonen VeetiTiainen Tuomas
5 - 000:00Niemi KasperHakonen Toni
6 - 000:00Hakonen ToniTenhonen Daniel
7 - 000:00Setälä AronKärnä Lauri
8 - 000:00Tenhonen BenjaminTiainen Tuomas