LoSB - C2003 edustus (3 - 10)

Aika: 15.2.2016
Paikka: Tiger Sport Areena
Sarja: Alueliiga

Alueliigassa oli vuorossa "vieras"peli LoSB Reds joukkuetta vastaan. Ottelu oli siirretty Tiger Sport Areenalle, mutta kotijoukkueena toimi LoSB.

Peli alkoi molemmilta joukkueilta tunnustellen ja tasaisissa merkeissä. Ensimmäinen erä päättyi Tykkien 3-2 johdossa. Toisessa erässä alkoi maaleja kuitenkin tulla ja ensimmäisistä maaleista vastasi Tykit. 6-2 johtoasemassa LoSB pääsi vielä peliin mukaan hienon syöttelykuvion päätteeksi. Tässä maalissa keskustan puolustaminen unohtui vain hetkeksi ja vastustaja rokotti välittömästi. Maalin jälkeen alkoi kuitenkin Tykkien peli parantua entisestään ja kun viimeistelykin oli tänään kohtuullisella tasolla niin voitto saavutettiin numeroin 10-3.

Tässä pelissä oli teemana joukkuekaverin huomiominen sekä oman taitotason testaaminen virheidenkin uhalla. Pelissä nähtiinkin muutamia upeita syöttökuvioita sekä hienoja yksilösuorituksia kaikkien kolmen kentällisen voimalla. Valitettavaa oli kuitenkin loukkaantumiset, joita pelissä tuli. Ilman tikkejäkään ei tällä kertaa selvitty vaan silmäkulmaan laitettiin useita tikkejä varomattomasta mailan käytöstä. Lisäksi yhdeltä pelaajalta petti polvi pahan näköisen laitataklauksen vuoksi. Näistä laitojen lähellä pelaamisesta olemme keskustelleet useasti ja varsinkin vanhempia joukkueita vastaan pelatessa tämä on vielä tärkeämpää huomioida.

Tällä kertaa Tykit olivat siis ottelussa maaleissa mitattuna parempia. Revanssia saattaa olla vielä kuitenkin tiedossa ennen kuin alueliiga päättyy.

0 - 100:00Lindgren AleksiKänkänen Aleksi
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 200:00Hakonen ToniKänkänen Aleksi
2 - 300:00Hakonen ToniLindgren Aleksi
2 - 400:00Känkänen AleksiLindgren Aleksi
2 - 500:00Hakonen ToniKänkänen Aleksi
2 - 600:00Lindgren AleksiHakonen Toni