Loiske Thunder - C2003 edustus (4 - 10)

Aika: 20.3.2016
Paikka: Campo Sportcenter, Vantaa
Sarja: D2- eliittisarja

Peli Loisketta vastaan oli varsinkin loiskeen kannalta erittäin tärkeä ajatellen suoraa lopputurnauspaikkaa. Voitolla Loiske olisi ollut hyvissä asemissa ennen viimeisiä sarjapelejä. Mustat pilvet nousivat kuitenkin Loiskeen päälle jo päivän ensimmäisessä ottelussa, jossa Erän -04 joukkue onnistui voittamaan Loiskeen ja näin vaikeutti heidän asemaansa.

Peli alkoi Loisekeen kannalta loistavasti ja he pystyivät luomaan paljon vaarallisia tilanteita Tykkien päähän. Oikeastaan koko ensimmäinen erä oli Loisekeen erä ja Tykit keskittyivät lähinnä juoksemaan vastustajan perässä.

Toiseen erään Tykit lähtivät selvästi valmiimpana ja taktiikka hiottiin myös Loisekeen pelitapaan sopivammaksi. Toinen erä menikin Tykeille 4-2. Kolmannessa erässä yleensä vastustajat ovat jääneet Tykkien jalkoihin ja niin tapahtui myös tällä kertaa. Kova fyysinen prässi sekä liikkuva pelitapa nopeine pallonliikuttamisineen alkoi tuottamaan tulosta ja Loiske putosi kyydistä. Kolmas erä meni Tykeille puhtaasti 6-0.

Tämä peli osoitti sen, että vanhoilla peleillä ei ole merkitystä eikä sillä miten joukkueet ovat muita joukkueita vastaan pelanneet. Jokainen peli on uniikki ja joukkueiden pelitavat sopivat toisille paremmin kuin toisille. Loiskeen peli osoitti sen, että heidät tulee ottaa vakavasti tulevaisuudessa ja jos asiat menevät nappiin loppukaudesta niin kukaties joukkue pelaa lopputurnauksessa.

Voitolla Tykit varmistivat itselleen lopputurnauspaikan ja niin teki myös samassa lohkossa pelaava SSV. Samalla toivotamme Loiskeelle onnea tuleviin koitoksiin.