OLS - D1 2003 edustus (4 - 2)

Aika: 15.10.2016
Paikka: Nallisport, Oulu
Sarja: C2- SM sarja

Päivän toinen ottelu käytiin paikallista OLS joukkuetta vastaan. Pääsimme näkemään, kuinka 02 edari jäi OLS:in jyrän alle ja etukäteen samanlaista murjontaa oletettiin tulevan myös meille.

Toisin kuitenkin kävi. OLS oli koko ottelun ajan vaikeuksissa meidän nopeiden hyökkäyksien sekä organisoidun puolustuksen kanssa ja ainoastaan surkean viimeistelymme vuoksi he saivat pitää pisteet. Ensimmäisessä erässä meille ei esim. kertynyt torjuntaakaan, mutta erä päättyi 2-2. Molemmat vastustajan maalit tulivat koko päivän teeman mukaisesti meidän omista virheistämme. Ottelusuunnitelman mukaisesti pystyimme pitämään vastustajan juuri siellä missä heidän halusimmekin pelaavan.

Toinen ja kolmas erä olivat luonteeltaan hyvin samanlaisia ja taas kerran omasta virheestämme päästimme vastustajan kuin varkain läpiajoon ja tekemään voittomaalin. Ottelu jatkui tämänkin jälkeen meidän pelinä, mutta emme vaan maalia onnistuneet tekemään edes vastustajan viiden minuutin jäähyn aikana.

Tästä pelistä olisi voinut ottaa kaksi pistettä, mutta kuten edellisestäkin pelistä niin nolla jäi sarakkeeseen. Molemmista peleistä jäi kuitenkin hyvä mieli ja olemme pelaamassa oikeassa sarjassa. Pystymme hyvänä päivänä haastamaan kaikki Suomen kovimmatkin -02 joukkueet ja tämä on kova juttu.