F2005 Hurrikaanit - SSV Black (2 - 5)

Aika: 18.1.2014 14.00
Paikka: x
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F2, kilpasarja

Hurrikaanit kohtasi omaan vastuuturnauksensa ensimmäisessä pelissä SSV Black:n. Joukkueet olivat kohdanneet syksyllä kerran aikaisemmin. Tuolloin ottelu päättyi SSV:n voittoon lukemin 5-0.

Hurrikaanit aloittivat ottelut vahvasti. Peli pyöri pääosin SSV:n päädyssä ja tällä kertaa päästiin myös kunnollisille laukaisupaikoille. Maalin teon aloitti kuitenkin SSV, joka käytti heti ensimmäisen todellisen maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Hurrikaanit tasoitti kuitenkin ottelun pikaisesti. Hallinta säilyi tasoitusmaalin jälkeen kotijoukkueella, joka ei kuitenkaan pystynyt lisämaalien tekoon useista läheltä piti -tilanteista huolimatta. SSV sen sijaan meni vielä ensimmäisen jakson lopuksi 2-1 -johtoon. Hurrikaanien hyvästä peliotteesta ja lievästä hallinnasta kertoivat erän laukaukset maalia kohti. Ne olivat kotijoukkueelle 11-9.

Toisen jakson aluksi SSV sai aikaiseksi pienen pyörityksen ja lisäsi johtoaan maalilla. Peli aaltoili läpi  jakson kentän päästä päähän. Hurrikaanipuolustus pystyi varsin hyvin estämään SSV:n pääsyn kunnon laukaisusektorille tai blockaamaan syntyneet vetopaikat. Puolustuspelaaminen olikin kenties parasta, mitä joukkue on toistaiseksi esittänyt. Molemmat joukkueet saivat jakson aikana puolen kymmentä hyvää maalipaikkaa, jotka SSV hyödynsi kotijoukkuetta tehokkaammin. Hurrikaaneilta ottelu oli kuitenkin joukkueena kelpo esitys. Joukkueen loppukiri tuotti yhden kavennusmalin ja ottelu päättyi lukemimin 5-2. Laukaukset menivät toisen jakson lievän SSV-painostuksen johdosta vieraille 43-34.

0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Pola DaroRomppanen Rudolf
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 500:00Mäkinen LauriEi syöttäjää
Vilen Thomas: 0 torjuntaa