Indians Black - F2005 Hurrikaanit (5 - 5)

Aika: 2.2.2014 9.00
Paikka: Ruskeasuo, Helsinki
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F2, kilpasarja

Aurinko oli hädin tuskin suunnitellut nousevansa Ruskeasuon taivaalle, kun Hurrikaanit aloitti ottelunsa Westend Indians Black:iä vastaan. Joukkueet olivat kohdanneet kerran aikaisemmin. Silloin päädyttiin tasaisen väännön jälkeen niukkaan Hurrikaani-voittoon lukemin 5-4.

Ottelu alkoi selkeästi Hurrikaanien komennossa. Peliä pelattiin omalla hyökkäysalueella, ja joukkue tulitti reikäpalloa ahkerasti kohti Intiaanien päätyä. Avausmaalin väänsi kuitenkin vastustaja, joka käytti heti ensimmäisen todellisen paikkansa hyödykseen. Hurrikaanit jatkoi kuitenkin painostustaan, ja kahden näyttävän maalin jälkeen ensimmäinen jakso kirjattiin joukkueelle lukemin 2-1. Jakso oli kaiken kaikkiaan hyvin Hurrikaanien hallussa, mitä osoittavat myös laukaukset  26 - 10. Torjuntoja Hurrikaani-maalissa avausjakson pelanneelle Kasperille kertyi 5. Intiaanien maalivahti joutui puolestaan venymään pallon eteeen 12 kertaa.

Toisen jakson alussa pelin kuva muuttui. Heti erän ensi sekunneilla Hurrikaanit sai nopeasta hyökkäyksestä avopaikan, joka kuitenkin jäi hyödyntämättä. Tämän jälkeen Intiaanit otti pelistä otteen ja oli skalpeerata Hurrikaani-lauman kahdella pikaisella maalillaan. Muutenkin peli pyöri pääosin sinisen joukkueen päädyssä. Erän vanhetessa Hurrikaanitkin pääsi hiukan paremmin peliin mukaan. Pelaajat alkoivat vähitellen taas löytää toisensa, ja tilanteet aaltoilivat päädystä toiseen. Kaksi seuraavaa maalia kirjattiin Hurrikaaneille, joka siirtyi 4 - 3 johtoon. Molemmat maalit syntyivät hyvin pelattujen kuvioiden tuloksena ja lisämaalitkin roikkuivat ilmassa. Maalivahtinsa hienon pelin varassa hyvin taistellut Intiaani-joukkue tuli kuitenkin tasoihin Hurrikaanien pienen herpaantumisen tuloksena. Pari minuuttia ennen loppua Hurrikaanit siirtyi jälleen johtoon, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi, kun Indians tasoitti loppunumeroiksi 5 - 5.

Koko ottelun laukaukset olivat Hurrikaaneille 40 - 29 ja laukaukset maalia kohti 21 - 13.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Mäkinen LauriOvaska Olli
1 - 200:00Asp EetuVilen Thomas
2 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00Asp EetuVilen Thomas
3 - 400:00Mäkinen LauriKivimäki Aaro
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää