Tiikerit Kobrat Blue - F2005 Hurrikaanit (8 - 1)

Aika: 9.3.2014 11.30
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F2, kilpasarja

Pelin lähtökohta: Vastassa yksi Etelä-Suomen kovimmista tämän ikäluokan peliryhmistä, takana murskatappiot harjoituspeleissä.

Talven mittaan Kobria vastaan pelatuissa harjoituspeleissä ottelu oli ollut käytännössä ohi jo ennen kaukaloon tuloa, mutta nyt oli toisin. Liika kunnioitus oli pois ja ennakolta selkeästi kovemopaa vastustajaa uskallettiin ensimmäistä kertaa lähteä toden teolla haastamaan. Tilanteet pelattiin loppuun joskus jopa sääntöjen rajamailla, ja myös omaa peliä rakennettiin rohkeasti. Ensimmäisen jakson jälkeen Kobrat johti 3 - 0. Laukaukset menivät Kobrille 20 - 11, mutta vedot maalia kohti olivat yllättävänkin tasaiset 8 - 6.

Toisen jakson alkuun satttui Hurrikaaneille heikko jakso, jonka taitava vastustaja käytti tehokkaasti hyväkseen heiluttamalla maaliverkkoa lyhyessä ajassa neljästi. Varmasti yllätyksekseen Kobrat oli kuitenkin aika ajoin myös pitkähköjä jaksoja jyrän alla, kun Hurrikaanit painoi pelin vastustajan maalille. Ratkaisuvoima ei kuitenkaan vielä aivan riittänyt, vaan Kobrien puolustus ja hyvin pelannut maalivahti hoitivat tilanteet.

Toisen jakson laukaukset olivat Kobrille 20 - 18, ja vedot maalia kohti 10 - 9.

Ottelu oli suurinumeroisesta tappiosta huolimatta lupauksia antava niin pelinopeuden kuin peliasenteenkin puolesta. Periksi ei annettu ja ilman muutamaa erinomaisesti laukovaa Kobrien "tähtipelaajaa" ottelu olisi ollut myös maalilukemien valossa hyvinkin tasainen.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 100:00Mäkinen LauriVilen Thomas