F2005 Hurrikaanit - ÅIF White (3 - 5)

Aika: 30.11.2014 9.00
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F1, haastajasarja

Ottelun alussa Tiikeripojat ovat vielä unessa ja ensimmäisen erän loppupuolella ÅIF onkin jo 0-4 johdossa. Ennen erätaukoa ehtii Tiikeritkin avata maalitilin: Oskari viimeistelee Ollin poikittaissyötöstä. Toinen eräkin alkaa vastustajan maalilla, mutta se jääkin ainoaksi ja on Tiikerien vuoro painostaa. Maalivahti heittää pallon Pietarille, joka lähettää sen laitaa pitkin hyökkäyspäätyyn Oskarille, joka tuikkaa pallon maaliin. Kolmas maali syntyy kun Aatu lämäisee tarkan kovan vaparin pienestä kulmasta maalivahdin selän taakse. Tiikerien maalit tulivat siis syöttöpelistä ja erikoistilanteesta ja loppunumerot taululla ovat 3-5. Toinen erä oli hyvää taistelua puolustuksessa, hyökkäyksessä ja maalivahdin torjunnoissa. Vielä lisää syöttelyä ja avauksia laitojen kautta niin hyvä tulee.

Pelissä mukana: Aatu,  Eero H, Elias H, Jimi, Matias, Niilo, Niklas, Nooa, Olli, Osku ja Pietari

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 400:00VastustajaEi syöttäjää