Erä Valkoinen - F2005 Hurrikaanit (3 - 9)

Aika: 30.11.2014 10.45
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F1, haastajasarja

Avausmaalin Erää vastaan tekee Niilo reboundista ja toisen maalin sama mies Oskarin syötöstä. Seuraavaksi Olli syöttää laitaa pitkin ylös ja Aatun kova lämäri uppoaa tarkasti yläkulmaan. Elias palauttaa pomppivan pallon takaisin hyökkäyssuuntaan ja Oskarin laukauksen jälkeen on neljä maalia koossa.

Toisen erän alussa vastustaja on yhä pelissä mukana, sillä tilanne on vasta 3-4 Tiikerien eduksi. Erä menee kuitenkin murskaavasti Tiikereille. Ensin Oskari tekee maalin Niilon syötöstä ja sitten Niilo suoraan pallon riistosta. Sitten Oskari tekee peräkkäin kaksi vanhanaikaista ja lopuksi yhden Niilon hyvästä poikittaissyötöstä.

Pelissä mukana: Aatu,  Eero H, Elias H, Jimi, Matias, Niilo, Niklas, Nooa, Olli, Osku, Pietari

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää