F2005 Hurrikaanit - SBS Devils Oranssi (5 - 9)

Aika: 30.11.2014 13.15
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F1, haastajasarja

SBS Devilsillä on kova joukkue, eikä ensimmäisen maalin tekoon kulu aikaa kuin yksi minuutti. Puolentoista minuutin kohdalla Osku nappaa keskialueelta irtopallon, ja vetää roikun, joka pomppaa maalivahdin näpeistä  yli maaliviivan, mutta sekunnin summerin soimisen jälkeen. Ainakin pari muutakin läheltä piti tilannetta seuraa, mutta ensimmäinen Tiikerien oikea maali tulee viidellä pelaten kymmenen minuutin kohdalla kun Niklas nappaa pallon ahdinkoon joutuneelta vastustajan puolustajalta, kuljettaa poikittain ja vetää rannelaukauksen ylänurkkaan. Alle puolen minuutin päästä Osku vippaa Niklaksen syötön uudestaan SBS:n maalivahdin taakse. Tiikerit kamppailevat reippaasti hyökkäyksessä ja puolustuksessa vastaan, mutta SBS hallitsee peliä. Erän päättyessä taululla loistavat numerot 7-2.

Toisen erän Tiikerit aloittavat tasoitussäännön turvin viidellä ja tekevät useamman maalin kuin vastustaja. Ensin Aatu syöttää maalin takaa maalin edessä vapaana olevalle Oskulle, joka yhdellä kosketuksella jatkaa pallon maaliin. Seuraavaksi Jimi syöttää vaparista Niklakselle, joka tuikkaa maskin takaa maanuoliaisen yllättyneen maalivahdin selän taakse. Kun Niilo vippaa reboundista pallon yli maalivahdin ja vastustajan puolustaja pelastaa maalin korkealla mailalla, pääsee Tiikerit yrittämään rangaistuslaukausta. Niilo vippaa pallon rauhallisesti pallon maalivahdin käden ylitse ja tilanteen on kaventuessa 7-5:een, joutuvat Tiikerit jatkamaan neljällä. Niilo lyö pallon vielä kerran maalivahdin selän taakse, mutta erotuomari on tarkkana: pallo osui mailan varteen polven yläpuolella. Ottelu päättyy lukemiin 9-5.

Pelissä mukana: Aatu,  Eero H, Elias H, Jimi, Matias, Niilo, Niklas, Nooa, Olli, Osku, Pietari,

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 200:00VastustajaEi syöttäjää