Blackbirds Valkoinen - F2005 Hurrikaanit (2 - 7)

Aika: 18.10.2014 14.00
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Päivän toinen peli oli vielä edellistä Erä-peliäkin tiukempi. Ensimmäinen erä päättyi 0-0 lukemiin. Toiseen erään Tiikerit sai salama-alun ja ajassa 15:40 syntyi ottelun ensimmäinen maali hienon syöttelykuvion päätteeksi. Tilanteet vyöryivät päästä päähän ja jokaisesta pallosta taisteltiin tosissaan. Tiikerit sai vielä pari maalia, mutta myös Blackbirds onnistui tekemään avausmaalinsa erän loppuun.

Kolmannen erän alussa Blackbirds tuli jo maalin päähän. Tiikerit kuitenkin kuittasi tilanteen reilun puolen minuutin jälkeen ja teki sen jälkeen loput maalinsa neljän minuutin sisään. Ottelun viimeiset 7 minuuttia olivat äärettömän tasaista vääntöä, ja tiikerit joutuivat uurastamaan täysillä kaukalossa.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää