F2005 Hurrikaanit - Blackbirds Valkoinen (5 - 5)

Aika: 30.11.2014 16.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Lähtökohdat päivän peliin:

Tiikereitä vastaan asettui sarjakakkonen Blackbirds valkoinen, joka oli hävinnyt sarjassa toistaiseksi vain yhden ottelun. Joukkueiden edellinen taisto lokakuussa oli päättynyt tiukan väännön jälkeen Tiikereiden eduksi 7-2.

Päivän ottelu:

Ottelu alkoi Tiikereiden osalta tunnustelevasti. Blackbirds painoi peliä väkisin Tiikeri-päätyyn, eivätkä omat avaukset löytäneet kunnolla hyökkääjiä. Tiikerit aloitti kuitenkin maalinteon jo alle minuutin pelin jälkeen. Tiikeri-maalista huolimatta kokonaiskuvaa hallitsi Blackbirds. Keravalaiset onnistuivatkin melko pian tasoittamaan pelin. Erän edetessä Tiikerit pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan. Erätauolle mentiin muutaman napakan vastahyökkäyksen turvin Tiikeri-johdossa 4-1.

Ottelu jatkui toisessa erässä tasaisissa merkeissä. Peli aaltoili päädystä päätyyn, mutta kontrolloidut ja huolella rakennetut hyökkäykset olivat melko vähissä. Pelin kuva oli samankaltainen kuin avauserässä: kuskin paikalla oli lievästi Blackbirds, joka kavensi erän lopulla tilanteeksi 4-2.

Kolmannen erän alussa keravalaiset jatkoivat siitä mihin olivat jääneet ja tulivat muutamassa minuutissa jo tasoihin.  Tiikeri-joukkue onnistui vielä karkaamaan maalin johtoon, mutta 40 sekuntia ennen loppua Blackbirds tasoitti oikeutetusti loppunumeroiksi 5-5.

Tiikereiden kannattaa olla lopputulokseen tyytyväisiä, sillä aika ajoin joukkue oli pahemmassa pyörityksessä kuin vielä kertaakaan tämän kauden aikana.  Joukkuepuolustus ja hyökkäykseen lähdöt eivät olleet aivan sillä tasolla, johon on kauden mittaan totuttu. Blackbirds prässäsi hanakasti ja iski saumoihin. Peli olikin välillä aikamoista "sotimista". Loppujen lopuksi hyvän maalivahtipelin ja niukkojen maalipaikkojen tehokkaan hyödyntämisen lisäksi Tiikerit oli ottelussa ehkä hiukan onnekkaampi kuin tolppia useaan otteeseen kolistellut Blackbirds.

Pelissä mukana: Aaro S, Aapo, Daniel, Eetu, Eino, Ilmari, Jere, Juho, Lauri, Luukas, Rasmus, Riku, Samu, Samuli, Thomas, Topi ja Väinö

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 200:00VastustajaEi syöttäjää