Aika: 30.11.2014 18.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Lähtökohdat päivän peliin:

Vuorossa sunnuntai-illan toinen peli, vastassa hiukan edellisessä ottelussa kohdattua Blackbirdsiä kokemattomampi LoSB, joka taisteli erinomaisesti päivän edellisessä pelissään Loiske Lime:a vastaan. Vieläkö Tiikereillä jalka liikkuu tiukan Blackbirds-väännön jälkeen?

Päivän peli:

Ottelu sai salama-alun, kun peli oli 50 sekunnin jälkeen 3-0.  Alle neljässä minuutissa pallo oli isketty vastustajan pömpeliin jo kuudesti. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui hetkeksi. Erän loppupuolella nähtiin ottelu hienoin kuvio, jossa koko viisikon klap-klap –syöttöketjun päätteeksi viimeisteltiin maalin edestä 8-0 –lukemat. Erä päättyyi numeroihin 10-0.

Toista erää oli pelattu 2.12, kun peli oli jo  12-0. Ottelu päätettiin toisen erän jälkeen, ja loppunumeroiksi jäivät tylyhköt 17-0 Tiikereille.

Viikonloppu osoitti, että joukkue pystyy pelaamaan nautinnollista joskin hiukan hidasta syöttöpeliä ja luomaan tilanteita jatkuvalla syötöllä, kun se saa ”pelata omaa peliään”. Sen sijaan paineen alla pelattaessa syötöt viipyvät liian kauan tai karkailevat vastustajalle. Valmennus oli lopputuloksiin tyytyväinen, mutta kehityskohteitakin nousi esille: Keskittyminen oikeisiin asioihin ja uskallus pelata fyysistä vastustajaa vastaan eivät ole vielä parhaalla mahdollisella tasolla. Myös loppuun asti pelaamiseen ja syöttöihin tarvitaan lisää terävyyttä. Hyvässä vauhdissa ollaan, mutta paljon on vielä kehitettävää, jos havitellaan menestystä kevätkauden kovenevissa peleissä.