F2005 Hurrikaanit - Loiske Lime (15 - 3)

Aika: 7.12.2014 16.00
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Lähtökohdat päivän peliin:

Viimeisen alkusarjaviikonlopun avausottelussa Tiikereitä vastaan kaukaloon kirmasi espoolaisyhdistelmä Loiske Lime. Ottelun panoksena Tiikereillä oli lohkovoitto ja välisarjapaikan varmistaminen.  Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Loiske antoi kelpo vastuksen, mutta taipui lopulta 15 – 4.

Päivän ottelu:

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Peli aaltoili ensimmäiset viisi minuuttia päästä päähän. Avausmaali syntyi reilun viiden minuutin jälkeen, ja sen jälkeen erää hallitsi Tiikerit. Yhdeksän minuutin pelin jälkeen oltiin lukemissa 3-0. Loiske kavensi ottelun tyylikkäällä ohjauksella maalin edestä lukemiin 3-1. Erä päättyi numeroihin 4-2. Avausjakso oli kokonaisuutena vauhdikasta mutta Tiikereiltä hiukan huolimatonta pelaamista. Loiskeen läpisyötöt tavoittivat liian usein omat pelaajat.

Toisen erän alkuun Tiikerit iski nopeaan tahtiin viisi maalia, ja peli oli käytännössä taputeltu. Maalilukemien repeämisestä huolimatta Loiske tarjosi toisessakin erässä tiukan vastuksen. Suurin ero oli vetojen laadussa: Tiikerit laukoi erässä kahdeksan kertaa, joista seitsemän meni maaliin. Hienoista maaleista ja muutamista komeista hyökkäyssommitelmista huolimatta Tiikerien pelaamiseen olisi edelleen kaivattu lisää huolellisuutta.

Kolmas erä loppui ajassa 33.18, kun Tiikerit niittasi ottelun loppulukemiksi 15 – 3.

Tylyistä loppulukemista huolimatta ottelu ei todellakaan ollut läpihuutojuttu. Loiske on hyvä joukkue, mutta tänään Tiikerit käyttivät omat tekopaikkansa varsin tehokkaasti hyväkseen. Vastaavasti Loiske ei pystynyt täysin hyödyntämään omia etsikkoaikojaan.

Pelissä mukana: Aapo, Aaro K, Aaro S, Eetu, Eino, Ilmari, Jere, Juho, Lauri, Luukas, Rasmus, Riku, Samu, Samuli, Thomas, Topi ja Väinö