Aika: 7.12.2014 19.00
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Lähtökohdat päivän peliin:

Viimeisessä alkusarjan ottelussa Tiikerit kohtasi Pohjois-Espoon ylpeyden PEP:n. Joukkueiden edellinen ottelu päättyi marraskuussa Tiikereille 14-2.

Päivän ottelu:

Ensimmäinen erä oli kokonaisuutena varsin sekava. Tiikerit väläytteli kuitenkin aika ajoin maalinteko-osaamistaan. PEP:llä oli useampiakin kohtuullisen hyviä maalintekopaikkoja, mutta reppu heilahti Tiikeri-maalilla vain kerran, PEP:n ylivoimapelin aikana. Erä päättyi Tiikereille 6–1.

Toisen erän alku oli täysin Tiikereiden hallussa. Viiden minuutin jälkeen PEP pääsi kuitenkin kolmella laiturinsa näyttävällä yksilösuorituksella peliin mukaan. Tiikerit oli koko erän lievästi niskan päällä, mutta PEP iski useita kertoja vaarallisesti vastaan.

Peli kuva ei muuttunut olennaisesti kolmannessakaan erässä. Ottelu oli alusta loppuun lievää hätäilyä ja säheltämistä, jossa Tiikerilauma oli kevyesti kuskin paikalla. Kuskit eivät kuitenkaan juurikaan painaneet kaasua kunnolla pohjaan tai lyöneet isompaa pykälää sisään. ”Pelinälkää” ei juurikaan ollut. Mahtoiko sunnuntai-ilta peliajankohtana vaikuttaa asiaan? Erityisesti syöttötarkkuus jätti toivomisen varaa. Koko joukkueen puolustuspelikään ei ollut sillä tasolla, jolla sitä on totuttu näkemään. Muutamaan otteeseen Tiikeri-pojat kuitenkin sommittelivat näyttäviä kuvioita tai latoivat palloa pussiin kaukaakin lähteneillä vedoilla. Pelin parasta antia olivatkin napakat vedot, jotka lähtivät lähes poikkeuksetta maalia kohti.  Peli päättyi Tiikereille lukemiin 14-6.

Ottelun jälkeen Tiikerilauma tuuletteli poikkeuksellisen antaumuksella pelin ja samalla koko alkusarjan voittoa. Hieno juttu! Joulun jälkeen odottavat HFC ja sarjapelien osalta välisarja, josta on mahdollisuus edetä niin pitkälle kuin rahkeet antavat myöten.

Pelissä mukana: Aapo, Aaro K, Aaro S, Daniel, Eetu, Eino, Ilmari, Jere, Juho, Lauri, Luukas, Riku, Samu, Samuli, Thomas, Topi ja Väinö