F2005 Hurrikaanit - KorsKa mustat (4 - 5)

Aika: 28.9.2014 14.20
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Tupla-cup

Lähtökohdat finaaliin olivat tuplamaisen herkulliset. Tiikerit oli kaatanut alkulohkossa KorsKan tasaisen väännön jälkeen 5-3 ja nyt KorsKa haki revanssia. Ottelu alkoi hiukan tunnustelevasti ja selvästi aikaisempia pelejä rauhallisemmin. Rauhallisuus päättyi kuitenkin pian, kun Tiikerit meni 1-0 johtoon. KorsKa tuli pian tasoihin ja otti valotaululla tilanteen sen jälkeen haltuunsa eikä suostunut enää johtoasemastaan luopumaan. Tauolle mentiin korsolasten 3-1 johdossa. Toisella jaksolla Tiikerit painoi päälle herhiläisenä ja pääsi kolmesti maalin päähän. Tasoitusmaalia ei kuitenkaan onnistuttu tekemään rajusta yhrityksestä huolimatta. KorsKa sulki laukaisupaikat varsin hyvin, ja niinpä tiikerivedot jäivätkin useinmiten puolustaviin KorsKa-pelureihin. Tasoituspaikkoja oli kuitenkin varsin riittävästi pelin loppuun asti, tällä kertaa van ei onni ollut myötä.

Finaalille oman värinsä toivat runsaat erikoistilanteet. KorsKa teki maaleistaan kaksi rangaistuslaukauksilla. Tiikerit puolestaan latasi yhden alivoimamaalin.

T. Röytiö  1-0

J. Nieminen (L. Mökinen) 3-2

T. Röytiö 4-3

T. Röytiö  (T. Vilen) AV 5-4

Laukaukset kertoivat tasaisesta pelistä, joka olisi voinut kääntyä myös toisin päin: vedot Tiikereille 32 - 26

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää