Erä Valkoinen - F2005 Hurrikaanit (0 - 12)

Aika: 16.11.2014 16.00
Paikka: Esport Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Ottelu Erää vastaan oli jo vauhdikkaampi kuin päivän ensimmäinen peli PEP:n kanssa. Erä tuli tiukasti karvaamaan puolustusalueellemme, mutta hyvällä syöttöpelillä saatiin omat hyökkäykset käyntiin. Peli pyöri pitkälti Tiikeripoikien johdolla, mutta Erä sai muutamia vaarallisia vastaiskuja. Varsinkin alivoimalla Erä loi useampiakin tiukkoja tilanteita maalimme edustalle. Maalivahdit olivat kuitenkin tänään liikaa vastustajalle ja maalimme pysyi koskemattomana. Molempia maalivahteja peluutettiin tänään aina yksi erä kerrallaan. Lopulta ottelu keskeytettiin kolmannen erän alussa ajassa 2:22 maalieron saavuttaessa kaksitoista.

Pelissä mukana: Mico-Matias, Topi, Rasmus, Väinö, Eetu, Jere, Juho, Riku, Thomas, Aapo, Aaro K., Samu, Eino, Ilmari, Daniel ja Aaro.

0 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 700:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää