F2005 Hurrikaanit - Loviisan Tor (4 - 4)

Aika: 10.1.2015 12.00
Paikka: THT-Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, välisarja

Ottelun lähtökohdat:

Ensimmäisen välisarjaturnauksen toiseen peliin Tiikereitä vastaan juoksi oman haastajalohkonsa syksyllä voittanut Loviisan Tor. Tor osoitti kovuutensa jo aamun ensimmäisessä pelissään Järvenpään Panthersia vastaan. Tuo ottelu oli vauhdikas ja hyvätasoinen. Tor johti ottelua pitkään, mutta jäi lopulta Panthersin jalkoihin. Tiikereillä oli alla voitto Oilersista.

Ottelu:

Tor tuli peliin nimensä mukaisesti vahvasti kuin muinainen viikinkien ukkosen jumala ja hallitsi tilanteita ensimmäiset minuutit selvästi. Tiikerien peli oli liian seisovaa ja Tor oli huomattavasti vahvempi 1 vs 1 –tilanteissa. Erän puolivälissä Tor sai väärästä vaihdosta jäähyn, jonka jälkitilanteesta Tiikerit iski avausmaalinsa. Tor kuittasi ottelun tasoihin vain pari minuuttia avausmaalin jälkeen.  Tiikerit rokotti kuitenkin nopeasti kaksi komeaa maalia lisää ja otti pelin hallinnan lievästi itselleen. Usko omaan tekemiseen parani erän kestäessä ja myös kaksinkamppailuja alettiin voittaa.

Toinen jakso alkoi tasaisena. Peli aaltoili päästä päähän, mutta Tor teki maalit ja tasoitti pelin seitsemässä minuutissa. Loviisalaiset saivat tämän jälkeenkin aikaiseksi muutamia puolivaarallisia vetopaikkoja, jotka Tiikerit pystyi kuitenkin pääosin blokkaamaan. Tiikerit oli kuitenkin se joukkue, joka onnistui vielä toisessa erässä maalinteossa. Erän lopulla olisi ollut vielä tilaisuuksia lisätä johtoa, mutta tauolle mentiin lukemissa 4-3 Tiikereille.

Heti kolmannen erän alussa Tor tuli jälleen tasoihin. Peli jatkui edellisten erien malliin tasaisena. Tiikereiden otteita leimasivat kolmannessa erässä runsaat harhasyötöt. Syöttöjen lähtö kesti liian kauan, ja omaa pelaajaa tuntui olevan aika ajoin todella vaikeaa löytää. Ajoittain peliä myös varjostivat hiukan turha kovat otteet. Selkäänajoja ja jopa poikittaista mailaa nähtiin vähintäänkin riittävästi. Onneksi pahemmilta loukkaantumisilta ilmeisesti kuitenkin vältyttiin. Tässä mielessä peli ei ollut sitä, mihin juniorisäbässä pitäisi pyrkiä, ja vastuutaan eivät voi väistää ottelun oikeudenjakajatkaan.

Syksyn lohkovoittajien keskinäisessä väännössä päädyttiin lopulta tasatulokseen 4 -4. Tiikereiden maalivahtipeli oli jälleen totutun luotettavaa. Siitä eivät pisteet ole jääneet eivätkä jää kiinni. Syksyn useiden hiukan kevyempien otteluiden jälkeen Torin kaltaiset joukkueet ovat Tiikereiden kehittymisen kannalta erinomaisia vastustajia. Mitään ei saa ilmaiseksi ja omista virheistä rangaistaan. Näissä tiukoissa mittelöissä joukkue kehittyy! Opettavainen peli jälleen.

Kokonaisuutena ensimmäinen välisarjaturnaus näytti sen, että jo nyt Tiikerit on lohkossaan joukkue, jota vastaan kukaan ei tule pääsemään helpolla. Se, kuinka pitkään kevättä jatkuu on omissa käsissä...

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää