Aika: 1.2.2015 13.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, välisarja

Ottelun lähtökohdat:

Turnausaamun ensimmäiseen peliin Järvenpään Panthersia vastaan Tiikerit sai päälle ehkä kauden parhaan moodinsa. Nyt vastaan tuli HePa, jonka ajateltiin ennakolta olevan hiukan Panthersia kevyempi kokoonpano. Keskeinen kysymys oli, kuinka keskittyminen riittäisi? HePa oli kuitenkin osoittanut aamulla vaarallisuutensa tasaisessa väännössä Loviisaa vastaan.

Ottelu:

Tiikerien peli alkoi todella unisesti. Peli oli liian seisovaa ja HePa pääsi luomaan muutaman vaarallisen tilanteen. Seitsemän minuutin kohdalla HePa rikkoi kuparisen maalin edestä survotulla maalilla. Ottelu jatkui verkkaisena puolivaloilla pelaamisena aina erän loppupuolelle asti. Pallo poltti lavassa eivätkä syötötkään löytäneet omia miehiä. Kahdentoista minuutin kohdalla Tiikerit sai vapaalyönnin maalin edestä, ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen. Tauolle mentiin tasalukemissa 1 – 1. Toiseen erään jäi paljon parannettavaa.

Toisen jakson alku oli pykälän verran ensimmäistä jaksoa parempi. Tiikerit tinttasi heti erän alkuun johtomaalin, mutta pallo pomppi jotenkin ihmeellisesti, eikä useista avopaikoistakaan onnistuttu iskemään palloa verkon perukoille.  Vihdoin kymmenennellä minuutilla kova yritys palkittiin ja palloa päästiin kaivelemaan HePa-maalista. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauaa odottaa, ja erätauolle päästiin Tiikeri-johdossa 4 – 1. Erä oli selvästi Tiikereiden, mutta erän loppupuolella suorastaan tarjottiin jälleen vastustajalle mahdollisuuksia tulla peliin mukaan. Tilanteista selvittiin vain ja ainoastaan erinomaisella maalivahtipelillä.

Kolmannen erän alussa peli palasi taas ottelun alun sekavaan sohimiseen. Syötöt olivat löysiä ja menivät minne sattuu. HePa kiitti tilaisuudesta ja tuli maalin päähän. Onneksi tärkeällä hetkellä löytyi ratkaisuvoimaa sen verran, että HePa-maalia saatiin pöllytettyä vielä pari kertaa. Viimeiselle viidelle minuutille saatiin lisää jännitystä, kun HePa tuli jo maalin päähän.  Joukkue väänsi pelin jo tasoihinkin, kunnes kymmenen sekuntia ennen ottelun loppua hieno takanurkkaveto toi pisteet Tikkurilaan maalein 6 - 7.

Riku, Rasmus, Daniel, Väinö, Lauri, Aaro S. Aaro K, Aapo, Samuli, Juho, Jere, Ilmari, Thomas, Eetu, Topi, Samu ja Eino

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää