Aika: 18.4.2015 14.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, välisarja

Ottelun lähtökohdat:

Välisarjan viimeisessä ottelussa Tiikereitä vastaan juoksi ÅIF. Peli oli Tiikereiden sarjasijoituksen kannalta merkityksetön. Paineita ei siis ollut, vaan kaukaloon sai lähteä pelaamaan silkasta pelaamisen riemusta. Miltä paineeton peli näyttäisi, siitä saisi ottelussa selvän.

Peli:

Ottelu alkoi vahvalla Tiikeri-painostuksella ja ensimmäisen kerran verkko sipoolaispäädyssä heiluikin jo alle minuutin pelin jälkeen.  Tiikerit painoi jatkuvasti peliä kohti vastustajan päätyä, mutta ÅIF iski vaarallisesti vastaan.  Neljän minuutin kohdalla ÅIF kolisteli kaksi kertaa peräkkäin Tiikeri-maalin tolppia, mutta minuuttia myöhemmin tolpatkaan eivät enää pelastaneet tikkurilalaisia, vaan ÅIF tasoitti lukemiksi 1-1. Seitsemässä sekunnissa Tiikerit otti jälleen kuskin paikan itselleen hienon läpiajon päätteeksi. Joukkue hallitsi peliä selkeästi, mutta pienen puolustuspään virheen jälkeen vastustaja pääsi tälläämään tasoituksen.  Kun Tiikerit teki vielä yhden maalin, mentiin erätauolle lukemissa 3-2.

Toisen erän alusta lähtien Tiikerit otti ottelussa täydellisen komennon. Jakso oli kokonaisuudessaan yksi kauden iloisimmista peliesityksistä. Pallo liikkui todella nopeasti mieheltä toiselle ja toinen toistaan komeammat passit tarjosivat melkoisen joukon erinomaisia maalipaikkoja. Kun myös jalka liikkui koko ryhmällä erinomaisesti, ei vastustajalla ollut mitään mahdollisuuksia pysyä kyydissä mukana. Peliä rakennettiin hyvin ja nopeasti sekä laitojen että sentterin kautta. Monissa kauden aikaisemmissa peleissä tutuksi tullut pallon kanssa puskeminen loisti poissaolollaan. Jakson jälkeen oltiin lukemissa 7-2.

Kolmas erä lähti hiukan verkkaisemmin käyntiin, mutta kiihtyi nopeasti toisen erän kaltaiseksi ilotteluksi. Pitkiä toveja eivät sipoolaiset Tiikeri-päädyssä viettäneet. Potentiaaliset vetopaikat blokattiin tehokkaasti koko joukkueen tiiviillä puolustuksella. Keskusta tukittiin lähes täydellisesti, eikä laitojen kauttakaan ollut montaa kertaa asiaa kunnon laukaisusektorille.  Jakson ainoan maalinsa vastustaja sai, kun Tiikeri-puolustus tarjosi ÅIF-hyökkääjälle pallon vapaaseen vetopaikkaan.  Pelihaluja riitti aivan loppuvihellykseen asti, ja loppulukemiksi kirjattiin Tiikeri-voitto 12-3.

Päivän punnerrus jatkuu karsintaottelulla PSS:aa vastaan.