LaPa - F2005 Hurrikaanit (3 - 2)

Aika: 22.3.2015 12.30
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, F1, kilpasarja

Tiikerien kolmannessa pelissä vastaan asettui LaPa. Tiikeri-pojilla oli takanaan aamupäivän saldona voitto, niukka tappio ja kolme varttia hippaa. Lauttasaarelaisia vastaan jalan olisi kuitenkin vielä riitettävä.

LaPa tuli peliin piirun verran aktiivisemmalla otteella ja painoi pelin Tiikeri-päätyyn. Alkuhetkistä selvittyään Tiikerit lähti nopeaan vastahyökkäykseen, ja kauniin poikittaissyötön jälkeen pallo päästiin niittaamaan ensimmäistä kertaa lauttasaarelaisten rysään. LaPa ei kuitenkaan lamaantunut vaan otti selkeästi aloitteet omiin käsiinsä ja vyörytti hyökkäyksiä jatkuvasti kohti Tiikeri-päätyä. Ilman hyvää maalivahtipeliä verkko olisi heilunut Tiikeri-maalissa jo hyvinkin pian. Kolmen minuutin pelin jälkeen LaPa:n kärkikarvaaja katkaisi Tiikereiden pakki-pakki –syötön puolessa kentässä ja iski läpiajon päätteeksi tasoituksen. Pari minuuttia tämän jälkeen Tiikeri-hyökkääjä ei lähtenyt LaPa:n vastahyökkäykseen mukaan. Niinpä lauttasaarelaispakki saikin kaikessa rauhassa nautiskella tuhannen taalan vetopaikasta parhaalla laukaisusektorilla ja tälläsi voimalla pelivälineen verkon perukoille.

Erän puolivälissä LaPa siirtyi jo 3-1 –johtoon vanhanaikaisella tahtomaalilla. Tämän jälkeen Tiikerit sai paremmin juonesta kiinni ja pääsi yrittämään kavennusmaalia. Vastustaja tukki keskialueen varsin tehokkaasti, mutta Tiikeri-pakeille tarjoutui useita hyviä laukaisupaikkoja. Lopulta ajassa 14.08 pakin napakka veto upposikin maalin perukoille. Taiteellista vaikutelmaa lisäsivät antaumukselliset tuuletukset. Tauolle mentiin LaPa:n johdossa 3-2.

Toinen jakso oli ensimmäistä tasaisempi. Tiikerit pääsi ensimmäistä jaksoa paremmin purkamaan vastustajan karvauksen ja nousemaan hallitusti pois omalta puolustusalueeltaan. Jos palloa olisi maltettu lainata pelikavereille sen sijaan, että toistuvasti puskettiin päin LaPa-puolustusta, olisi peli hyvinkin saattanut kääntyä Tiikereille. Painottoman puolen hyökkääjät hakivat jatkuvasti terhakkaasti vapaita paikkoja maalintekosektorilta, mutta valitettavasti maalia on hankalaa tehdä, jos pallo ei ikinä löydä lapaan.

Jakson loppu pelattiin käytännössä yhtä maalia, kun Tiikerit painoi hillittömästi päälle. Pakit laukoivat edelleen hanakasti, ja pallo oli useamman kerran löytää tiensä sinne, minne pitikin. Valitettavasti lopullinen niitti jäi puuttumaan, ja LaPa otti pisteet 3-2 -voitollaan.

Pelissä oli varsin paljon hyvää yritystä ja monia vahvoja yksilösuorituksia. LaPa käytti melko tehokkaasti hyväkseen Tiikerien selkeät virheet ja oli 1-1 –tilanteissa hiukan vahvempi. Ero ei kuitenkaan ollut suuri. Niukat tappiot kääntyisivät varmasti useinkin voitoiksi, kunhan pojat HALUAISIVAT ottaa ketjukaverinsa peliin mukaan. Yksin harvoin pärjää – kaukalossakaan.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää