F2005 Hurrikaanit - Rangers Ahmat (6 - 1)

Aika: 2.1.2015 15.00
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: HFC, E2 haastaja

Ottelun lähtökohdat

Kinkut oli syöty ja uudenvuodenlupaukset annettu, oli jälleen HFC:n aika. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Tiikereille uusi tuttavuus Kirkkonummen Rangers.  Rangers oli pelannut syksyn sarjapelinsä mukavasti ja sijoittunut omassa alkulohkossaan kolmanneksi. Tiikereillä oli takana kevyehkösti treenattu joululoma.  Odotettavissa oli siis tiukka vääntö.

Peli

Ensimmäinen erä alkoi juuri niin tasaisissa merkeissä, kuin osattiin odottaakin.  Tiikerit hallitsi peliä lievästi, mutta avausmaalia jouduttiin odottamaan yli seitsemän minuuttia. Kuparisen rikkouduttua toinen maali tuli heti ensimmäisen perään.  Erään loppupuoliskolle mahtui vielä yksi suvereenisti hallittu alivoimapeli ja erän lopulla tullut kolmas maali. Neljänneltä maalilta Rangersin pelasti  summeri. Peli oli pitkähkö pelitauko huomioiden yllättävänkin hyvin kuosissa.

Heti toisen jakson alkuun Tiikereillä oli hyvä painostusjakso. Erän ensimmäisen maalin teki kuitenkin näyttävällä vedolla Rangers. Kauaa eivät kirkkonummelaiset saaneet maaliaan juhlia, kun Tiikerit kuittasi lukemiksi 4-1. Tämän jälkeen erä oli käytännössä ”yhtä maalia” pelaamista, vaikka jälleen jouduttiin vääntämään myös alivoimaa. Pienillä pallonsiirroilla pelatut kuviot olivat aika ajoin varsinkin toisella jaksolla todella hienoa katseltavaa.

Rangers oli kelpo joukkue, mutta Tiikerit pelasi kokonaisuutena hyvän pelin, josta tuloksena oli ansaittu 6-1 –voitto.