F2005 Hurrikaanit - FBC Turku, vihreä (1 - 7)

Aika: 3.1.2015 13.20
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Ottelun lähtökohdat:

Vastassa oli ensimmäistä kertaa historiassa yhdistelmä Suomen Turusta.  Joulurauhan julistus ei paljon painaisi, kun vääntö alkaisi. Panoksena edelleen lohkovoitto ja pidemmät aamu-unet sunnuntaina.  Edellisessä ottelussa oltiin hiukan hermostuneita. Kuinka nyt päästäisiin liikkeelle?

Peli:

Turkulaiset näyttivät heti alussa, ettei ottelusta tulisi helppo: Ensimmäisestä kunnon vetopaikastaan Aurajoen pojat kiskaisivat komean maalin. Kuten niin monesti aikaisemminkin tällä kaudella Tiikerit otti kuitenkin pian tämän jälkeen ohjat käsiinsä.  Nopeassa tahdissa joukkue takoi taululle 4 – 1 –lukemat, jotka jäivät myös erän loppuluvuiksi. Peli oli taas aivan erinäköistä kuin aamun ensimmäisessä koitoksessa Steelersiä vastaan.  Joukkue puolusti jälleen koko kentällisen voimin ja hyökkäyksessäkin päästiin ajoittaisen puskemisen lisäksi myös liikuttamaan palloa.

Toisella jaksolla jatkettiin siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin. Tiikerit hallitsi kenttätapahtumia mielin määri, mutta FBC iski aika ajoin vastaan. Todella vaarallisia maalintekopaikkoja ei kaverille annettu koko jakson aikana yhtäkään. Sen sijaan omassa hyökkäyspäässä aiheutettiin vastustajalle jatkuvaa päänvaivaa. Tiikerit joutui jälleen pelaamaan alivoimaa, mutta koko jäähyn aikana ei vastustaja ollut montaa kertaa kiinni pallossa. Sokerina pohjalla oli alivoimalla väkisin väännetty av-maali. Verkkoa heiluteltiin jaksolla kolmesti niin, että lopputulokseksi saatiin Tiikeri-voitto 7-1.

Valmentaja-Jake oli peliin suhteellisen tyytyväinen, vain hiukan lisää huolellisuutta ja hyvä tulee. Jaken kiteytykseen pelistä on helppo yhtyä: Se oli sellaista Rock`n rollia. Hieno voitto pojille ja vielä hienompi vanhemmille. Sunnuntain herätys siirtyi kaksi tuntia eteenpäin!