FK Barracuda - F2005 Hurrikaanit (4 - 3)

Aika: 4.1.2015 13.20
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HFC, E2 haastaja

Ottelun lähtökohdat:

Välieräotteluun saatiin kansainvälinen tunnelma, kun Tiikereitä lähti mittaamaan venäläisyhdistelmä FK Barracuda. Venäläiset pelasivat itsensä välierään voittamalla SBS Maskun lukemin 5-1. Käytäväpuheiden mukaan venäläisten tavaramerkkinä oli turnauksessa toistaiseksi ollut kova, sääntöjen rajamailla liikkuva pelaaminen. Niinpä peliin varauduttiinkin muutamalla ylimääräisellä jääpussilla ja –sprayllä.

Peli:

Peli alkoi rajulla venäläismyllytyksellä. Vain seitsemällä miehellä pelanneet vastustajat veivät Tiikereitä ensimmäiset kuusi minuuttia kuin litran mittaa. Oli lähinnä loistavan maalivahtipelin ansiota, että erän alusta selvittiin ilman takaiskuja. Seitsemän minuutin pelin jälkeen Tiikerit pääsi räjäyttämään yleisön iskemällä pyöreän ensimmäistä kertaa Barracuda-verkkoon.  Toinen maali tuli hyvin pian nopeasta läpiajosta.  Tiikerit selvisi jaksolla kahdesta alivoimasta, mutta vastustaja onnistui kaventamaan pelin. Erän puolivälin kohdalla Tiikereillä oli oma painostusjaksonsa, mutta muuten venäläisten paine oli jatkuva.  Erä kuitenkin siis Tiikereille 2-1.

Toisella jaksolla Venäläiset nousivat rinnalle ja väkisin ohi tekemällä kolme maalia putkeen. Pelin kuva oli hyvin samankaltinen kuin ensimmäiselläkin jaksolla. Barracuda oli piirun verran energisempi ja agressivisempi. Tiikerit onnistui kaventamaan vielä viimeisellä minuutilla, mutta lopputulokseksi jäi niukka tappio 4-3.

Tässä vaiheessa ottelukaaviota pelit ratkeavat melko pienillä marginaaleilla. Välieräpelissä ratkaiseva ero joukkueiden välillä oli nopeudessa ja tilanteiden loppuun asti vääntämisessä. Barracuda oli nopeampi ja vahvempi joukkue, jolla fokus säilyi joka tilanteessa kaksinkamppailun voittamisessa. Huonolle joukkueelle ei finaalipaikkaa todellakaan hävitty.

Kaiken kaikkiaan turnaus oli Tiikereiltä varsin hyvä ja antoi erinomaista oppia myös kevään sarjapeleihin.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää