F2005 Hurrikaanit - Tiikerit Turbot 03 (3 - 3)

Aika: 23.1.2015 17.30
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Harjoitusottelut

Lähtökohdat:

Kovien harjoituspelien sarjassa oli tällä kertaa vastassa Tiikerit Turbot 03. Oman ikäluokkansa kilpa- ja haastajasarjaa pelaavat Turbo-pojat olivat uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus 05-pojille. Kahden vuoden ikäerosta huolimatta 05-pojat lähtivät haastamaan vastustajaa rohkeasti intoa puhkuen, vaikka viime hetken poisjäännit flunssa-aallon takia meinasivatkin pienentää kokoonpanoa. Onneksi 05-poikia riittää, ja poisjääneet saatiin korvattua vähintään yhtä kovilla pelimiehillä.

Peli:

Ensimmäinen erä. Tuoreessa muistissa oli 20-2 tappioon päättynyt oppitunti Tiikerit Tykeiltä, joten peli lähti käyntiin nöyrästi omaa peliä pelaten. Valmennus oli sotkenut hieman pelipaikkoja ja se näytti alussa tehoavan, kun pelin painopiste pysyi Turbot-päädyssä. Erän edetessä peli tasoittui, ja vastustajakin sai tekopaikkoja, mutta puolustus ja maalivahtimme onnistuivat pitämään lukemat 0-0:ssa. Kuparinen rikkoutui vasta ajassa 14:40, kun hyökkääjämme pääsi maaliedustaistelusta tälläämään läheltä ylös. 1-0 05-pojille.

Toinen erä lähti käyntiin huomattavasti ensimmäistä erää tasaisemmin, mutta hyökkääjämme oikeaoppisen alaspäin pudotuksen jälkeen pakkimme pääsi laukomaan kaukaa erän ensimmäisellä minuutilla lukemiksi 2-0. Maskipeli toimi tässä maalissa hienosti.

Liekö pojille tullut hyvänolon tunne, kun tämän maalin jälkeen pelin painopiste siirtyi puolustuspäähämme ja Turbot järjesteli useita ”tuhannen taalan” paikkoja, joista selvittiin taidolla ja tuurilla. Ajassa 6:59 vastustaja kuitenkin onnistui kaventamaan pelin 2-1 lukemiin hienolla kanttivedolla. Tämän jälkeen Turbot iskivät kiinni kovaa ja korkealta, ja meidän poikien pelin rakentelu oli todella vaikeaa.

Erän loppupuolella nähtiin Turbo-pelaajan upea lättysyöttö takatolpalle, josta pallo iskettiin suoraan ilmasta maaliin ja lukemiksi 2-2. Kolmanteen erään mentiin näistä lukemista.

Kolmannen erän alkupuoliskolla 05-pojat olivat taas ihan eri ilmeellä pelissä kiinni ja kehittivät useita maalipaikkoja, mutta viimeistelyn tarkkuus oli hakusessa. Niin kuin usein tällaisissa tilanteissa pääsi vastustaja rokottamaan vaarattoman näköisestä tilanteesta. Ajassa 7:44 pakki nousi kanttivetoon ja pallo meni maalin edestä pompun kautta verkkoon. Tilanne 2-3 Turboille.

Poikiemme peli-ilme säilyi takaiskusta huolimatta ennakkoluulottomana ja rohkeana. Joukkuepelaamisessa nähtiin hyvää viisikon liikettä ja peliälyä, josta mallisuorituksena seuraava maalimme ajassa 13:32. Pakki avasi ajoissa laiturille oikeaan laitaan josta nopea ja kova läpisyöttö vastustajan pelaajien taakse suoraan juoksuun toiselle laiturille, jonka viimeisteli varmasti lukemiksi 3-3.

Nämä jäivät myös ottelun loppunumeroiksi, vaikka viimeiset minuutit peli pyöri tiukasti Turbo-päädyssä. Vastustajan puolustus ja erinomainen maalivahtipeli viimeisillä sekunneilla oli hienoa katsottavaa. Hyvä Turbot!

Tämän pelin perusteella on hyvä jatkaa kohti kevään tiukkoja välisarjan pelejä omassa sarjassa. Turbojen kanssa pelataan mielellään jatkossakin harjoituspelejä. Tässä pelissä kun ei saatu paremmuutta selville ;)

Thomas, Väinö, Eino, Mico-Matias, Aapo, Jere, Topi, Juho, Rasmus, Samu, Lauri, Aaro, Luukas, Osku, Jake, Petri, Jani

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00VastustajaEi syöttäjää