Aika: 28.3.2015
Paikka: Korson Lumo
Sarja: Harjoitusottelut

Ottelun lähtökohdat

Syksyllä oli pelattu muutama tiukka turnauspeli KorsKan 04-haastajaporukkaa vastaan. Odotettavissa oli hyvävauhtinen harkkapeli.

Peli

Valmennus oli vähän sekoittanut pelipaikkoja ja haki vaihtelua perustekemiseen. Peli alkoi pomppuisella ja liukkaalla Lumon parketilla tunnustelevasti. Erän alkupuoli sujui lievässä Tiikerien hallinnassa ja Tiikerit pääsivätkin livahtamaan 2-0 johtoon kahdella maalinedusronkkimismaalilla. Painopiste kääntyi erän loppupuolella Tiikerien puolustuspäähän.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinenn erä loppui. KorsKa nosti pelin vauhtia/kovuutta kun taas Tiikeri pojat tuntuivat olevan liikkellä vähän tahmaisella jalalla. KorsKa onnistui hajoittamaan Tiikeri-puolustuksen useamman kerran nopeilla hyökkäykseenkäännöillä. Tiikeri-puolustus oli pahasti myöhässä ja vastustaja sai sommitella näyttäviä syöttökuvioita. Pomppiva lattia ja maalivahtien hyvät torjunnat pelastivat monta pahaa tilannetta. Tiikeri-pojillakin oli omat hetkensä ja maalitolpat kolisivat myös KorsKa päädyssä. Toiselle erätauolle mentiin 2-2 lukemissa.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä. Tiikeri-joukkue löysi taas vauhtia ja suoraviivaisuutta hyökkäyksiin kun taas vastustajan vauhti hieman hiljeni. Molemille joukkueille sattui muutama oman pään virhe, ja maaleja tehtailtiin vuorotellen. Peliaika päättyi lukemiin 5-5.

Pelin jälkeen vedettiin vielä 10 vetäjän rankkarit, joissa KorsKa sai pallon maaliin 2 kertaa Tiikereitä useammin.

Jännä ja vauhdikas harkkapeli kaiken kaikkiaan.