Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

F2005 Hurrikaanit - SBS Devils (6 - 3)

Aika: 22.4.2015
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelut


Ottelun lähtökohdat

Sarjakausi päättyi muutama päivä sitten. Kevään aikana pelataan kuitenkin vielä muutamia turnauksia. Koska sarjassa kohdattiin käytännössä ainoastaan 04-ikäluokan joukkueita, on harjoituspeleillä haettu tuntumaa oman vuosiluokan joukkueisiin, joita saattaa tulla turnauksissakin vastaan. Tänään vastustajaksi Tikkurilan urheilutalon pomppuisalle parketille tuli Pornaisten ylpeys SBS Devils.

 

Peli

Ottelu alkoi lievällä Tiikeri-painostuksella, ja joukkue pääsikin heiluttamaan Pornaisten pelureiden verkkoa ensimmäisen kerran jo puolentoista minuutin jälkeen. Tämän jälkeen Tiikereiden peliote katosi tavalla, jota ei ole kuluneella kaudella juurikaan nähty. Devils tarttui tilaisuuteensa, otti ottelun ohjat käsiinsä ja tuli pian tasoihin. Ensimmäisen erän aikana joukkue karvasi tehokkaasti ja käänsi Tiikereiden hätäisen avauspelin omiksi vaarallisiksi hyökkäyksiksi. Devils pääsi yrittämään useampiakin kertaa vapaasti maalintekoa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tiikereiden syöttöpeli oli hidasta ja huolimatonta ja vastustaja pystyikin dominoimaan kenttätapahtumia.  Peliä pelattiin pääosin Tiikeri-päädyssä, mutta jakson viimeisen maalin iski kuitenkin Tiikerit, ja niinpä tauolle mentiin kotijoukkueen 3-1 -johdossa.  

Toinen jatkui hiukan hapuilevissa merkeissä. Devils teki peliä, ja Tiikerit reagoi parhaansa mukaan. Viiden minuutin pelin jälkeen Tiikerit pyrki ottamaan kuskin paikan itselleen, mutta  Devils pysyi hyvin  vauhdissa mukana  ja sai aika ajoin aikaiseksi pahoja mylläköitä Tiikeri-päätyyn. Organisoidut Tiikeri-hyökkäykset olivat todella vähissä, vaikka omaa peliä pystyttiinkin rakentamaan laitojen kautta hiukan paremmin kuin ensimmäisellä jaksolla. Pelin painopiste oli avausjakson tapaanTiikeri-päädyssä, mutta maalintekopaikkojen hyödyntämisessä kotijoukkue oli vierailijaa tehokkaampi. Erän ainoan maalin teki Tiikerit ja taukoa lähdettiin viettämään lukemissa 3-1.

Tiikereiden kokovartalokipsi ei juurikaan helpottanut päätöserässäkään. Kolmas erä on kauden aikana ollut se vaihe peliä, jossa vastustaja viimeistään putoaa Tiikeri-lauman vauhdista. Nyt ei ollut niin. Pornaisten paholaiset veivät edelleen peliä, vaikka he olivat liikkeellä pienellä rosterilla. Tiikerit puski kerta toisensa jälkeen pallon kanssa päin Devils-puolustusta, eikä kyennyt sen enempää jalalla kuin pallonsiirtelylläkään haastamaan vastustajan pelitempoa. Hyökkäykset kulkivat – silloin kun kulkivat – lähes ainoastaan jalalla laitojen kautta. Kauden aikana usein varsin hyvinkin toimineita sentterin kautta rakennettuja hyökkäyksiä oli koko pelissä vain muutama.

Peli oli kokonaisuutena melkoisen sekavaa sohimista, jossa pallonmenetyksiä ja onnettomia syöttöjä oli enemmän kuin koko kevään sarjapeleissä yhteensä. Positiivista oli kuitenkin se, että heikommallakin peliesityksellä maalipaikat kyettiin hyödyntämään melko tehokkaasti ja saatiin raavittua kelpo vastustajasta  6-3 –voitto.

Pelissä mukana: 

Riku, Rasmus, Daniel, Lauri, Aaro S, Aapo, Aaro K, Juho, Jere, Ilmari, Topi, Samu, Samuli, Luukas, Eetu, ja Eino

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
26Kivimäki Aaro
Kenttäpelaaja
29Nieminen Samu
Kenttäpelaaja