Classic - F2005 Hurrikaanit (5 - 4)

Aika: 25.4.2015 12.30
Paikka:
Sarja: TFT 05-haastaja

Turnauksen avanneen YPA-pelin jälkeen jatkettiin syömään lounasta ja valmistumaan toiseen peliin jossa vastaan asettui Tampereen Classic. Jännitys alkoi pikkuhiljaa olla käsin kosketeltavaa, mutta puheen sorinasta päätellen pojat lähtivät luottavaisena voittamaan myös manselaisyhdistelmää.

Ensimmäinen vaihto alkoi tunnustellen kumpaankin suuntaan. Classic onnistui saamaan pallon ensimmäisenä maalin, ja heti seuraavasta pistosta pallo lipsahti harmillisesti uudestaan Tiikereiden pömpeliin. Vastustaja pääsi siis nopeasti jo 2-0 -johtoon. Tiikerit pääsi kuitenkin pian vastahyökkäyksen ja Classicin rysä lauloi. Se oli kaivattu kavennus. Tasanen vääntö jatkui päästä päähän, mutta vastustaja oli sen verran terävämpi hyökkäyksissään, että onnistui viemään ensimmäisen erän 4-1.

Toinen erä alkoi Tiikereiden painostuksella, ja pian pallo olikin taas vastustajan verkon perukoilla. Vääntö jatkui tasaisena, mutta vastustaja pääsi rokottamaan Tiikereitä erikoistilanteesta. Peli säilyi tiukkana koko toisen erän. Tiikeri-pojat kehittivät erään vielä hienon nousun, mutta aika loppui hiukan kesken ja niinpä Classic vei tiukan väännön 5-4. Vantaalaisten lasien läpi katsottuna Tiikerit oli kuitenkin pelissä lukemista huolimatta se parempi joukkue :-).