F2005 Hurrikaanit - TaPa (5 - 8)

Aika: 25.4.2015 16.00
Paikka: Tampere Kaukajärven Vapaa-aikatalo
Sarja: TFT 05-haastaja

Ennen kolmatta peliä Tiikeri-lauma siirtyi Kaukajärven vapaa-aikatalolle. Pojilla oli tunnin verran vapaata aikaa joka käytettiin palloa pelaten ja tankatessa välipalaa seuraavaa koitosta varten.  Kolmannessa pelissä alustana oli parketti, kun edelliset kaksi edellistä ottelua pelattiin matolla. Pelissä Tiikereitä lähti haastamaan Tampereen palloilijat ja panoksena oli lohkokakkosen paikka. Edellisessä pelissä YPA taisteli Classicin kanssa tasapelin,  joka riitti viemään Classicin lohkon kärkeen 5 pisteellä.

Tiikerit otti pelin alussa ohjat käsiinsä, nopeasti päästiinkin palloa poimimaan ensimmäisen kerran vastustajan rysästä. Paine pysyi vastustajan päässä vaihdosta toiseen, ja Tiikerit pystyivät  luomaan useita vaarallisia paikkoja. Painostus tuotti myös tulosta, kun Tiikereille siirtyi lupaavasti 2-0 -johtoon. Heti seuraava vastahyökkäyksestä ja vastusta napautti kuitenkin pallon maaliin ja kavensi pelin. Tämän jälkeen Tiikereit vaipuivat hetkeksi siestan viettoon, ja peli olikin yht äkkiä tamperelaisille 2-3. Ensimmäinen erä päättyi tiukan väännön jälkeen vastustajan hyväksi 3-4.

Toinen erä alkoi TaPan tuloksekkaalla painostuksella, ja peli oli hetkessä jo 3-6. Tunteet alkavat samalla pikku hiljaa kuumeta. Tilanteita tulee molempiin suuntiin ja viisi minuuttia ennen loppua peli oli vastustajalle 5-7. Kunnon loppukiriä ei enää saada aikaiseksi, ja ottelu päättyy tiukan ja kuuman väännön jälkeen vastustajan hyväksi 5-8. Tiikeri-lauma joutuu juomaan katkeraa kalkkia ja pelaamaan sunnuntaina sijoituksista,  jotka oli etukäteen varattu pirkanmaalaisille.

Taiston tauottua lähdettiin syömään, kohti hotellia ja huoneiden jakoja. Siitä jatkettiin saunomaan ja nollaamaan päivän tilanteet.  Päätä pystyyn, iltapalat suuhun ja untenmaille!