Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

F2005 Hurrikaanit - ÅIF (9 - 1)

Aika: 23.5.2015 8.30
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: HJC F1 kilpa


Ottelun lähtökohdat

Edessä on säbä-kevään huipennus, HJC-turnaus, jossa Tiikerit puolusti viimekeväistä voittoa. Kaksipäiväisen turnauksen avauspäivästä tulisi pitkä:  herätys  kukonlaulun aikoihin, ja neljä peliä edessä. Suurin osa vastaan tulevista joukkueista on Tiikereille vieraita, koska talven sarjapelit miteltiin eri sarjoissa. Avausotteluun vastaan tuli omissa sarjapeleissään hyvin pärjännyt ÅIF Sipoosta. Tästä se turnee alkaisi…    

Peli

Peli alkoi lievällä Tiikeri-hallinnalla. Aloitteet olivat Tiikereiden käsissä, ja ÅIF pääsi vieraileman Tiikeri-päädyssä vain satunnaisesti. Avausmaali tuli pian neljän minuutin pelin jälkeen. Seitsemän minuutin jälkeen verkko heilui jälleen. Tiikereiden jalka liikkui reippaasti, ja peliä rakennettiin hyvin sekä sentterin että laitojen kautta. Syötöt löysivät hyvin perille ja pallon tehdessä töitä vastustaja jäi erän edetessä yhä pahemmin jalkoihin. Erän loppupuoli pelattiin käytännössä yhtä maalia ÅIF-päädyssä. Erä päättyi Tiikereille 5-0.

Toinen erä jatkui edelleen hyvällä Tiikeri-liikkeellä. Virtaus kulki jatkuvasti ÅIF-päätyyn. Laukauksia sateli jatkuvalla syötöllä kohti vastustajan maalia. Turhalta hätäilyltä vältyttiin ja puskemistakaan ei juurikaan harrastettu. Vastustajan puolustus avattiin kerta toisensa perään nopeilla pakki-sentteri-laituri-yhdistelmillä ja maalitiliä kasvatettiin tasaiseen tahtiin.  Ennen erän puoliväliä Tiikereiden puolustuksen porrastus hiukan petti, ja vastustaja pääsi tuikkaamaan vastahyökkäyksestä pallon Tiikeri-pömpeliin. Pian kavennusmaalin jälkeen Tiikeriit joutui alivoimalle, mutta yhden miehen vajaus ei juuri pelin kulussa näkynyt. Tiikerit vei peliä isännän elkein loppuun asti, ja kaunisteli vain sekuntia ennen pelin loppua päätösnumeroiksi 9-1.

Hieno avaus, josta on hyvä jatkaa turneeta eteenpäin.  

Pelissä mukana:

Riku, Rasmus, Daniel, Väinö, Lauri, Aaro K, Juho, Jere, Ilmari, Topi, Samu, Luukas, Eetu, Väinö ja Eino

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
8 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
9 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
9 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
26Kivimäki Aaro
Kenttäpelaaja
29Nieminen Samu
Kenttäpelaaja