Aika: 23.5.2015 10.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HJC F1 kilpa

Ottelun lähtökohdat

HJC-turnauksen lauantaiaamu jatkoi kahden avausottelunsa voittaneen joukkueen kohtaamisella, kun Tiikereitä vastaan kirmasi SB Espoo.  Tiikereillä oli takana avausvoitto ÅIF:stä, ja Espoo puolestaan peittosi ennakkoon kovana pidetyn Tapanilan Erän.  Tiukkaa vääntöä oli siis odotettavissa.

Peli

Peli alkoi jälleen Tiikerien merkeissä, mutta Espoo karvasi hyvin ja iski vaarallisesti vastaan. Joukkue pyrki ottamaan Tiikereiltä tilan pois ja onnistuikin siinä aika ajoin. Tiikereiden pelissä oli koko ajan kiireen tuntua. jalka liikkui edelleen hyvin, mutta syötöt olivat hätäisiä. Turnauksen avausottelun silmiä hivelevät kolmiosyöttökuviot loistivat poissaolollaan. Vetopaikkoja saatiin luotua melko paljon, mutta laukaukset suuntautuivat lähes säännönmukaisesti maalin ohi. Erän ainoan maalin teki kuuden minuutin pelin jälkeen Tiikerit. Maali oli hyvä esimerkki loppuun asti pelaamisesta. Erässä oli hyvä tempo, mutta pelin kokonaiskuva oli melko sekava.

Heti toisen erän alkuun Espoo pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen, jonka Tiikeri-puolustus joutui katkaisemaan sääntöjen vastaisesti.  Tilanteesta tuomittu rangaistuslaukaus sujahti maalin ohi. Aivan seuranneen ylivoiman lopulla vastustaja pääsi kuitenkin napauttamaan pallon onnekkaasti maalin takakulmalta sisään. Peli jatkui hiukan sekavana lähes toisen erän puoliväliin asti. Kokonaisajassa 21:10 Tiikeri-laukaus painui oman pelaajan jalan kautta yllättyneen espoolaisveskarin ohi ja vain puoli minuuttia myöhemmin pallo vietiin jälleen keskiympyrään Tiikereiden kolmannen maalin merkiksi. Peli oli tässä vaiheessa käytännössä pelattu, sillä Tiikereiden joukkuepuolustus ei tarjonnut vastustajalle koko ottelussa juurikaan kunnon maalipaikkoja. Kolmannen maalin jälkeen Vantaan poikien peli myös vihdoin aukesi. Otteisiin tuli hiukan rauhallisuutta ja syötötkin alkoivat löytää kohteensa. Erän loppu oli Tiikereiden vahvaa hallintaa. Vastustajan puolustus oli jatkuvasti askeleen perässä ja vapaita maalintekopaikkoja tarjoutui perä perää.  Erän loppupuolella vastustajan rysällä oli kuhinaa, ja peliväline saatiin kaivaa sieltä vielä kolmesti. Tiikereiden voitto kirjattiin lopulta lukemin 1 - 6.

Pelin erikoisuus oli se, että kaukovedot eivät tällä kertaa tuoneet tulosta, vaan kaikki maalit rouhittiin sisään maalin edestä joko reboundeista tai ohjureina.

Pelissä mukana:  Riku, Rasmus, Daniel, Väinö, Lauri, Aaro S. Aaro K, Juho, Jere, Ilmari, Thomas, Topi, Samu, Luukas, Eetu, Viljami, Väinö ja Eino

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää