F2005 Hurrikaanit - Tapanilan Erä, sininen (5 - 2)

Aika: 23.5.2015 13.50
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HJC F1 kilpa

Ottelun lähtökohdat

HJC-turnauksen kolmannessa peliissä samaan kaukaloon Tiikereiden kanssa asteli entisillä KorsKa-pelureilla vahvistunut Tapanilan Erän. Tiikereillä oli takanaan kaksi voittoa, Erällä kaksi tappiota. Aikaisemmista turnauspeleistä huolimatta Erä olisi varmasti kivenkova vastus.

Peli

Ensimmäinen erä oli todella kovaa vääntämistä. Tiikerit oli lievästi niskan päällä, mutta Erä pysyi hyvin vauhdissa mukana ja loi muutamia erinomaisia maalipaikkoja.  Pelin hallinta oli 68,7- prosenttisesti Tiikeri-joukkueella, ja pallo pyörikin pääosin Erän päädyssä. Tiikerit oli 1 vs 1 –tilanteissa vastustajaa aktiivisempi ja pystyi myös joukkueena ottamaan Erältä tilan pois. Tiikerit meni johtoon heti erän alussa, mutta Erä kuittasi tilanteen nopeasti. Lähes samaan putkeen syntyi myös jakson kolmas maali, kun pallo löysi tiensä todella pienestä raosta Erän verkkoon. Ensimmäinen jakso siis Tiikereille 2 – 1.

Toista erää oli kulunut reilut kaksi minuuttia, kun Tiikerit siirtyi kahden maalin johtoon. Joukkue oli koko ajan vastustajaa aktiivisempi ja pystyi melko hyvin määrittämään pelin tempon. Vaikka Erällä oli muutamia varsin nopeita ja hyvin laukovia pelaajia, pystyi Tiikereiden joukkuepuolustus blockaamaan vedot varsin hyvin. Erä pyrki pääsemään tilanteisiin läpisyötöillä sentterille tai laitureille, mutta Tiikereiden puolustus onnistui katkomaan nämä yritykset säännönmukaisesti ja kääntämään pelin virtauksen jälleen kohti Erän maalia. Omaa hyökkäystä rakennettiin jälleen monipuolisesti sekä sentterin ja laiturin kolmiopeleillä, jotka olivat ajoittain hyvinkin komeaa katsottavaa että suoraviivaisemmilla juoksupeleillä. Pakkien avaussyötöt löysivät läpi pelin varsin nopeasti ja hyvin kohteensa.

Ennen peliä valmennus korosti maskipelin merkitystä. Maskiin hakeuduttiinkin selvästi hanakammin kuin kauden sarjapeleissä. Asiassa on vielä opettelemista, mutta hyvällä tiellä tässäkin ollaan.

Vastustajalla oli varsin kelpo joukkue, mutta tällä kertaa se oli vailla mahdollisuuksia Tiikereiden pyörityksessä.

Pelissä mukana: Riku, Rasmus, Daniel, Väinö, Lauri, Aaro S. Aaro K, Juho, Jere, Ilmari, Thomas, Topi, Samu, Luukas, Eetu, Viljami, Väinö ja Eino

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 200:00VastustajaEi syöttäjää