Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BBU - Tiikerit E2005 Dragons (3 - 4)

Aika: 29.8.2015 13.45
Paikka: Leaf Areena
Sarja: Mestareiden cup


Ottelun lähtökohdat

Lounastauon jälkeen Tiikerit kohtasi tutun vastuksen Keski-Uudeltamaalta. Painaako lounas vielä vatsassa? Onko asenne kohdallaan ensimmäisestä pelin saadun suurinumeroisen voiton jälkeen? Siinä muutamia keskeisiä kysymyksiä ennen BBU-taistoa. 

Dragons lähteen peliin ilman ketjumuutoksia.

Samuli – Aapo – Dandu; Lauri – Eetu

Eino/Imppu – Pate – Riku; Jere – Luke

Aaro – Juho – Samu; Tomppa - Topi

Maalia pelissä vartioi Aaro.

Peli

Ottelun alku oli vauhdikas ja tasainen. Peli aaltoili päädystä toiseen, mutta pallon hallinta oli lievästi Tiikereillä. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan painetta vastustajan kenttäpuoliskolle, mutta otteita leimasi pieni hätäily. Maalinteon aloitti Tiikerit. Avausmaali syntyi, kun peliä oli pelattu 2:10. Vahvan hyökkäyksen jälkeen vasemmalta seitsemästä metristä lähtenyt veto painui vastustamattomasti auki odottaneeseen takakulmaan.  Avausmaali ei tuonut Tiikereiden peliin rentoa peli-ilmettä, vaan BBU sai lievän otteen pelistä. Peli meni enemmän ja enemmän miekkailuksi, eikä pelillisiä hienouksia näkynyt. Tiikerit oli maalinteossa onnekkaampi ja lisäsi johtonsa kahteen maaliin läpiajoon syötetyn Tiikeri-hyökkääjän varmalla sijoituksella. Hyvin pelissä torjunut BBU-veskari oli tilanteessa voimaton.  Ensimmäisen erän lopun hallinta oli kevyesti keravalaisilla. Ajassa 10:56 BBU saikin ansaitun kavennuksen, kun Tiikeri-puolustus ei pystynyt purkamaan palloa väljemmille vesille. Heti avausmaalin jälkeen BBU:lla oli mahdollisuus tulla jo tasoihin, mutta napakka veto viuhui oikealta Tiikeri-maalin ohi. Yleensä pirteällä liikkeellä peliä vievä Tiikeri-joukkue oli koko jakson kuin rennonpulskea kotikissaporukka. Tiikerin luonnetta ei juuri näkynyt.  BBU kiitti ja painoi peliä Tiikeri-maalille. Tiikerit saivat erässä ehkä hiukan useamman vetopaikan kuin vastustaja, mutta pelinrakentelussa jäätiin hitaalla liikkeellä selvästi jälkeen.   

 

Toinen jakso alkoi siitä, mihin ensimmäinen päättyi. Liikettä ei tullut yhtään avausjaksoa enempää, ja  niinpä vaikeuksia olikin tulossa. Vaikka erän avausmaalin tekikin Tiikerit, BBU hallitsi keskialueen peliä ja hallitsi palloa. Viiden minuutin kohdalla tuli kavennusmaali ja yhdeksän minuutin jälkeen oltiin jo tasalukemissa 3 - 3, kun BBU toimitti maalin edestä annetun vaparin varmasti Tiikeri-maaliin. Tilanne olisi hyvinkin voinut kääntyä Keravan toivoille, kun Tiikeripelaaja komennettiin jäähylle neljä minuuttia ennen loppusummeria. Alivoimalla Tiikereiden liike alkoi vähitellen löytyä, ja maalitilanteita syntyi melko tasaisesti molempiin päätyihin. Tiikerit osoitti av-tilanteessa henkistä kypsyyttä ja pelasi erän lopun mallikkaasti. Pian jäähyn päättymisen jälkeen vantaalaiset lopettivat mustarastaan lennon niittaamalla loppulukemiksi 3 – 4. Pelin lopussa joukkue piti palloa BBU-päädyssä, eikä vastustaja päässyt enää todellisiin tasoituspaikkoihin.    

Peli oli kokonaisuutena Tiikereiltä nihkeähkö, mutta toisaalta BBU jaksoi karvata ja liikkua koko ottelun ajan hyvin. Tasaisen pelin voitto olisi voinut lipsahtaa myös Keski-Uudellemaalle, mutta maalipaikkoihin nähden Tiikereiden niukkaa voittoa voidaan pitää ansaittuna.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Poutiainen Luukas
Kenttäpelaaja
8Röytiö Topi
Kenttäpelaaja
10Repo Rasmus
Kenttäpelaaja
11Lehto Väinö
Maalivahti
12Järnfors Samuli
Kenttäpelaaja
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
19Nieminen Jere
Kenttäpelaaja
20Kahlos Juho
Kenttäpelaaja
21Halonen Riku
Kenttäpelaaja
22Kahlos Oskari
Kenttäpelaaja
23Vilen Thomas
Kenttäpelaaja
25Ikola Aapo
Kenttäpelaaja
26Kivimäki Aaro
Kenttäpelaaja
29Nieminen Samu
Kenttäpelaaja
37Hokkanen Eino
Kenttäpelaaja
44Lapakko Ilmari
Kenttäpelaaja
47Claren Daniel
Kenttäpelaaja
99Suhonen Aaro
Maalivahti