Tiikerit E2005 Dragons - SSV Black (4 - 1)

Aika: 12.9.2015 8.45
Paikka: Otahalli, Espoo
Sarja: Tribal-cup, E2, kilpasarja

Lähtökohta: Tribal-turnauksen ensimmäinen peli - aamupelit ovat välillä olleet pojille vaikeita

Peli: Peli lähti käyntiin hieman unisesti.  SSV sai painettua pelin kulmiin ja liikkui Tiikeri-joukkuetta terhakkaammin. Erän edetessä pelin painopiste siirtyi vastustajan pelipäätyyn mutta maalintekopaikkoihin pääseminen tuntui olevan hankalaa. Lopulta ajassa 9:30 pääsi Tiikeri- hyökkääjä kieputtamaan vanhanaikaisen vastustajan maaliin. Riemua ei kestänyt kovin pitkään, sillä vain hetkeä myöhemmin vastustaja pääsi livahtamaan karkuun ja tasoitti pelin. Toisen kerran SSV:n maaliverkko heilui, kun Tiikeri-puolustaja päästettiin rauhassa vetämään kohti maalia. Ensimmäinen erä 2-1 Tiikereille.

Toinen erä oli hyvin ensimmäisen kaltainen. Tiikerit hallitsi pelitilanteita, mutta ei saanut luotua vauhdikkaita syöttelyhyökkäyksiä vaan ajautui kulmiin pyörittämään.  Vastustaja voitti useita juoksupalloja kumpaankin suuntaan, muttei päässyt rakentamaan vaarallisia maalintekotilanteita. Tiikeri-pojat väänsivät erän puolivälissä kaksi nopeaa maalia, mikä riitti rutiinivoittoon lukemin 4-1.